Skip to main content

Compensation and benefits specialist, Tokmanni

Onko palkitsemis- ja henkilöstöasiat lähellä sydäntäsi? Tuntuuko, että haluat uusia haasteita urallesi? Hyvä - saatamme etsiä juuri sinua!

Mitä pääset tekemään?

Tokmannin Compensation and benefits specialistina pääset tekemään monipuolisesti eri tehtäviä: vastaat Tokmannin palkkaprosessin ja ulkoistetun palkkapalvelun toimivuudesta ja toteutuksesta yhteistyössä henkilöstöpäällikön ja henkilöstöjohtajan kanssa. Lisäksi kehität Tokmanni-konsernin henkilöstöetuja ja palkitsemisratkaisuja henkilöstöpäällikön, henkilöstöjohtajan ja liiketoiminnan kanssa sekä toimeenpanet päätetyt palkitsemissuunnitelmat yhteistyössä HR-tiimin ja taloushallinnon kanssa. Olet myös esihenkilöiden tukena työsuhdeasioissa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu kehittää HR-analytiikkaa ja tuottaa raportointia. Ylläpidät ja kehität tehtävien vaativuudenarviointijärjestelmää (HAY) yhteistyössä henkilöstöpäällikön ja henkilöstöjohtajan kanssa. Kehität ja jalkautat myös Tokmannin HR:n IT-järjestelmiä sekä toimit tarvittaessa IT:n yhteyshenkilönä HR-järjestelmiin liittyen.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Koulutuksesi on vähintään AMK-tasoinen. Sinulta löytyy palkka- ja palkkiojärjestelmien syvällistä tuntemista ja kykyä toteuttaa palkitsemisjärjestelmäuudistuksia konsernitasolla sekä kykyä johtaa ja kehittää ulkoistettua palkkahallintoa.

Onnistut Compensation and benefits specialistina, mikäli sinulla on henkilöstöjohtamisen ydinprosessien tuntemus ja niihin liittyvien järjestelmien (HR, rekrytointi ja työvuorosuunnittelu) peruslogiikan ymmärrys. Tehtävä edellyttää myös kyvykkyyttä rakentaa tarvittavia raportteja tavoitteiden toteutumisasteen seuraamiseksi sekä kyvykkyyttä etsiä tietoa eri henkilöstöjohtamisen järjestelmistä.

Työntekijänä olet positiivinen, avoin, kuunteleva ja järjestelmällinen. Osaat priorisoida töitäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ohjaus- ja neuvottelutaidot.

Kiinnostuitko?

Jos tuntuu, että olet etsinyt juuri tällaista tehtävää, laita hakemus tulemaan. Tokmanni tarjoaa sinulle ison yhtiön henkilöstöedut sekä mahdollisuuden menestyä ja olla mukana kasvavassa, kansainvälistyvässä, eteenpäin katsovassa organisaatiossa. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si adecco.fi -sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 4.8.2024. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ole yhteydessä Adeccon rekrytointikonsultti Sisko Lahtiseen 15. - 19.7.2024 puhelimitse 040 779 5541 tai sähköpostitse [email protected].

Tokmanni sekä verkkokauppamme palvelevat asiakkaitamme kattavasti eri puolilla Suomea. Maaliskuun 2024 lopussa Tokmanni-konsernilla oli yhteensä 372 myymälää. Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskus on sijainnut vuodesta 2008 lähtien Mäntsälässä, lisäksi uusi Moreeni-logistiikkakeskuksemme valmistui hallinto- ja logistiikkakeskuksemme välittömään läheisyyteen loppuvuodesta 2023.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme varmistaa tuotteidemme olevan sekä vastuullisesti hankittuja että turvallisia käyttää. Haluamme olla tässä yhä parempia ja huolellisempia, joten teemme tuotteille ja tehtaille omia tarkastuksia kolmansien osapuolien testausten ja auditointien lisäksi.

Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Tavoitteenamme on luoda sellaiset toimintatavat ja olosuhteet, joissa jokainen työntekijä kokee olevansa yhdenvertaisessa ja tasa-arvoisessa asemassa suhteessa muihin työtovereihin. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 393 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 99 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Lisää yrityksestä: https://ir.tokmanni.fi/fi/ .Tutustu lisää Tokmannilla työskentelyyn: https://tyopaikat.tokmanni.fi/tutustu-tokmannilaisiin/.

 

Kiitos hakemuksestasi!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Compensation and benefits specialist, Tokmanni

Adecco
Mäntsälä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti