Skip to main content

Consultant - Dynamics 365 CE

Me Fellowmindilla olemme digitaalisten ratkaisujen edelläkävijöitä. Autamme asiakkaitamme parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja kilpailukykyä hyödyntämällä kokonaisvaltaisesti Microsoftin tarjontaa sekä vahvaa toimialaosaamistamme löytääksemme asiakkaillemme vaikuttavimmat ratkaisut. Menestystämme tukee pitkäaikainen yhteistyö Microsoftin kanssa ja panostamme erityisesti uusien pilvipohjaisten teknologioiden kuten AI, Copilot, Dynamics 365 ja Fabric, käyttöönottoihin.

Tiimimme koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista ja ympärilläsi on lähes 500 hengen joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, projektinhallinnan, sovelluskehityksen sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa hankkeistamme kattaa enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset taatusti mukaan vaativiin sekä monipuolisiin asiakashankkeisiin ja osaamisesi laajenee asiakaidemme kokonaisliiketoiminnan kattavaksi.

Me emme tyydy pohtimaan muutosta vain teknisestä näkökulmasta vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään ja ennen kaikkea ratkaisuina, jotka on tehty heitä varten. Haluamme rakentaa asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja. 

Miltä arkesi näyttää?


Dynamics 365 CE -konsultti auttaa ratkaisemaan asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja kenttätyön saralla hyödyntäen Microsoftin Customer Engagement (CRM) -työkalupakkia. 

Konsulttina työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ymmärtääksesi heidän liiketoimintaprosessejaan, vaatimuksiaan ja haasteitaan. Tehtäväkenttääsi ja konsultin tyyypillisiin tehtäviin kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden kartoitus, vaatimusten määrittely, järjestelmän toteutuksen suunnittelu, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, työpajojen fasilitointi, myynnin tukeminen sekä itse implementointitehtävät.

Tiimissämme työskentelee omistautuneita eri alojen asiantuntijoita, mikä tarkoittaa, että pääset oppimaan paitsi omalta tiimiltäsi, mutta myös osallistumaan mielenkiintoisiin keskusteluihin esimerkiksi ERP-, data- ja Power Platform -asiantuntijoidemme kanssa. Toivommekin, että sinulle tiimissä toimiminen on ensiarvoisen tärkeää ja haluat tuoda oman panoksesi osaksi laajempaa tiimin osaamista.

Mitä toivomme sinulta?


Sinulla on jo jonkin verran kokemusta Dynamics 365 CE -toimitusprojekteista. Takataskustasi voi löytyä kokemusta myös asiakkaan puolelta pöytää esimerkiksi pääkäyttäjänä. Pystyt toimimaan roolissasi itsenäisesti ja kokemuksestasi riippuen kykenet myös toimimaan hankkeissamme vastuukonsulttina tietyn osa-alueen tai prosessin osalta sekä vastaamaan osa-alueen menestyksekkäästä toteutuksesta.

Halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa ovat meidän konsulteille ensiarvoisen tärkeitä piirteitä ja tätä haluamme myös tukea. Tässä roolissa teknologinen osaaminen on tärkeää, mutta ihan yhtä lailla arvostamme myös vahvaa liiketoimintaymmärrystä sekä muita taitoja, jotka edistävät asiakkaidemme menestystä. Toivomme, että innostut yhdessä kanssamme kehittämään asiakaskokemusta, luomaan innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemmme tarpeisiin ja tukemaan heidän menestystään.

Teemme töitä teknologian parissa ennen kaikkea ihmisiä varten. Vahvat sosiaaliset taidot ja kyky selkeään viestintään sekä suomeksi että englanniksi eri sidosryhmille ovat avainasemassa asiakkaidemme liiketoiminnan tukemisessa. Merkittävä osa asiakkaistamme ovat globaaleja toimijoita, joten englanniksi kommunikointi on myös arkea, mutta sitä ei tarvitse jännittää.

Miksi sinun kannattaisi valita Fellowmind?


Keskitymme olemaan asiakkaillemme paras kumppani niillä toimialoilla, joita palvelemme. Tarjoomamme asiakkaille on hyvin kokonaisvaltainen ja käsittää laajasti Microsoftin tarjoamat ratkaisut. Tällä saralla olemme saaneet korkeaa tunnustusta myös tänä vuonna ja olemme Microsoftin vuoden kumppani vuosimallia 2024.

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen. Kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla, oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok - voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille keskeisten toimialojen parissa, eli hyödynnämme osaamista yli maarajojen.

Always Personal, Act with Courage, Better Together ja Serious about fun. Nämä arvomme määrittävät Fellowmindin yrityskulttuurin ytimen. Fellowmindille olet tervetullut juuri itsenäsi, meillä ei ole mitään muottia mihin pitäisi istua, vaan uskomme, että kukin on paras juuri sellaisena kuin on. Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Tavoittenamme on, että marraskuisena maanantaiaamunakaan töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, vaan työ ja vapaa-aika ovat sopivassa tasapainossa ja työssä pääsee kehittymään sekä kokemaan onnistumisen hetkiä.

Omannäköisen yrityskulttuurimme vuoksi myös työehtosopimuksemme ja kattavat työsuhde-etumme ovat ihmistemme innoittamia ja yhdessä luotuja.

Kiinnostaisiko keskustella kanssamme lisää?


Tutustumme mielellämme sinuun paremmin! Kerrothan lisää osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi lähettämällä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja käymmekin jatkuvasti haastatteluita avoimiin tehtäviimme sekä pyrimme löytämään kiinnostuksesi pohjalta oikean roolin myös tulevaisuuden tarpeistamme.

Lisätietoja Fellowmindista ja avoimista mahdollisuuksistamme antaa rekrytiimimme:

Arttu Töyry, 040 663 4043, [email protected](Lomalla 28.6.-21.7.2024)

Riikka Ketola, 040 610 2627, [email protected](Lomalla 12.7.-4.8.2024)

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti