Skip to main content

Credit Controller K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 11.07.2022
Hakuaika päättyy: 07.08.2022

Credit Controller Keskon Credit Controlling-yksikköön

K-ryhmä etsii ammattitaitoiseen ja uudistuvaan joukkoonsa luotonvalvojaa (Credit Controller) monipuolisiin luotonvalvonnan tehtäviin. Toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja pääset tekemään mielekkäitä osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat ulkoisesta ja sisäisestä asiakaspalvelusta luotonvalvonnan vaihtelevissa tilanteissa. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Luotonvalvojan tehtäviisi kuuluu asiakastietojen ylläpitämiseen ja luotonhallintaan liittyviä tehtäviä, mm. vakuuksien ja sopimusten käsittelyä ja myyntisaamisiin liittyviä tehtäviä. Toimimme yhteistyössä mm. asiakkaidemme, konsernin henkilöstön ja Keskon Business Service Centren kanssa. Toimipisteemme on K-kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
- positiivista mieltä ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- täsmällisyyttä ja numerotarkkuutta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi on etu
- yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista (esim. MS Office) ja etuna taloushallintojärjestelmien osaaminen (esim. SAP)
- rohkeaa asiakastyöasennetta ja paineensietokykyä joskus ruuhkaisissa ja vaihtelevissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- uusia haasteita ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi isossa organisaatiossa
- kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
- työtä osaavassa ja mukavassa tiimissä avoimessa ilmapiirissä
- K-ryhmän työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa ja joukossamme voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.
Lisätietoja tehtävästä antaa 18.7.-7.8.2022 Head of Credit Jukka Yli-Sirniö, p. 050 591 4592, jukka.yli-sirnio@kesko.fi ja 11.-15.7.2022 luottopäällikkö Päivi Finér, p. 050 057 8388, paivi.finer@kesko.fi.
Lähetä hakemuksesi 7.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Credit Controller K-ryhmään

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti