Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Customer Service Specialist

Etsimme nyt saksan kielen taitoista B2B Customer Service Specialistia kansainväliseen työympäristöön Vantaalle.

Haemme

Vantaan toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä Customer Service Specialistia, jolla on järjestelmällinen ja aikaansaava työote. Olet tässä tehtävässä tärkeänä linkkinä yhtiön kaikkien sidosryhmien välillä. Koordinoit asiakas- sekä vientitilauksia ja huolehdit varastonhallinnasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi myynnin, logistiikan sekä eri maissa sijaitsevien varastojen kanssa. Lisäksi vastaanotat tilauksia sähköpostitse ja puhelimitse sekä seuraat tilausprosessien etenemistä. Tehtävänäsi on myös ylläpitää asiakas- sekä tilaustietokanta, vastata asiakaspalautteisiin ja muihin asiakkaiden tarpeisiin. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, jossa työajat sijoittuvat arkipäiville (ma-pe). Työaika on 37,5h viikossa eli 7,5h päivässä. 

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa työkokemusta ainakin osasta tehtävään kuuluvista vastuualueista ja IT-osaamisesi on hyvällä tasolla; olet näppärä käyttämään erilaisia ohjelmistoja, mm. MS Office-ohjelmia. Aiempi käyttökokemus ERP-järjestelmistä, erityisesti Oracle 12-järjestelmästä katsotaan eduksi. Työpäivät ovat vaihtelevia, joten kyky organisoida työpäivääsi tilanteiden mukaan edesauttaa työssä menestymistä. Kommunikoit sujuvasti englanniksi ja sakaksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiinkin tehtäviin. Et säikähdä vaihtelevia ja hektisiä tilanteita, vaan tartut rohkeasti toimeen. Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipeluri. Osaat kuitenkin tehdä ratkaisuja ja viedä asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Taustaa pinnoitustuotteiden parista emme odota, vaan saat työtä varten kattavan perehdytyksen. Koska tehtävässä käsitellään laajoja tilauskokonaisuuksia, logistiikan kokemus katsotaan eduksi. Puhut sujuvasti englantia ja saksaa. 

 

Tarjotaan

Valitulle henkilölle suoritetaan kattava perehdytys työhön Suomen toimipisteessä Vantaalla. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Työsuhteen alussa toivotaan kuitenkin enemmän työpaikallaoloa.

Valitulle henkilölle tarjotaan vakituinen työsopimus.

Tässä työssä jaksamisestasi välitetään ja sitä tuetaan työsuhde-eduin (Edenred- lounasetu sekä liikuntaetu, että Mehiläisen työterveyshuolto sekä erillinen terveysvakuutus)

Tiimiläisten mielestä parasta tässä työssä on se, että pääsee ratkaisemaan erilaisia tilanteita ja haasteita ja samalla haastamaan itseään. Mielekästä on myös se, että saa työskennellä kansainvälisessä firmassa, monien erilaisten ihmisten kanssa.

Sherwin-Williams tarjoaa sinulle tehtäväalueen, jossa sinulla on loistava mahdollisuus ottaa vastuuta sekä olla mukana kehittämässä toimintaa. Pääset osaksi välitöntä ja ammattitaitoista tiimiä, joka on saanut asiakkailta kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta.

 

Kiinnostuitko? 

Kerro meille osaamisestasi jättämällä englanninkielisen CV:si, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi järjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, puh. 0207290850.

Sherwin-Williams Company

Sherwin-Williams Company on yhdysvaltalainen, vuonna 1866 perustettu pörssiyhtiö. Nykyään yhtiö on maailman suurin maalien ja pinnoitteiden valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti kuudessa eri maanosassa ja työllistää yli 61 000 henkilöä.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Customer Service Specialist

Vantaa
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti