Skip to main content

Data Centre Specialistiksi varastolle Konalaan

Kiinnostaako pitkäkestoinen työ asiakirjojen ja arkistoinnin parissa varastoympäristössä? Oletko huolellinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut tekijä, joka viihtyy aktiivisten työtehtävien parissa?

Asiakkaamme Iron Mountain Finland Oy etsii omatoimista, luotettavaa ja työtä pelkäämätöntä Data Centre Specialistia Konalassa sijaitsevaan varastoon.

Työpaikan sijaintina toimii Ruosilantie 16, Helsinki. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin maanantaista perjantaihin kello 8-16. Työn aloitus on sovittavissa, mutta toivomme että kykenet aloittamaan työt tarvittaessa nopealla aikataululla. Työsopimus kirjoitetaan alustavasti kuuden kuukauden mittaisena, mutta hyvin työt hoitaneena on siirtyminen Iron Mountainin kirjoille mahdollista tämän jälkeen. Toivommekin, että kykenet sitoutumaan tehtäviin pitkäaikaisesti.

Iron Mountain hallinnoi ja varastoi yritysten asiakirjoja ja Data Centre Specialistin tehtäviin kuuluu työskennellä arkiston päivittäistoimintojen parissa. Nämä pitävät sisällään mm. saapuvien asiakirjojen käsittelyä, aineiston kirjaamista sähköiseen järjestelmään, pakkaamista, postitusta ja muita täydentäviä tehtäviä. Haemmekin nyt henkilöitä, joilla on aina valmius tarttua toimeen, oli työtehtävä mikä hyvänsä. Aiempaa kokemusta tehtävistä ei vaadita, mutta toivomme, että olet motivoitunut oppimaan uutta, olet hyvä tarkkaavaisuutta vaativissa tehtävissä ja et pelkää fyysistä työtä.

Unelmakandidaattimme on:

  • Vastuuntuntoinen ja luotettava
  • Omaa sujuvan suomen kielen taidon
  • Omatoiminen ja ahkera
  • Fyysisen työn valmiuden omaava
  • Tietoteknisiltä taidoiltaan kyvykäs
  • Työtä pelkäämätön ja nopea oppimaan uusia asioita

Eduksi katsomme:

  • Aiemman työkokemuksen asiakirjojen käsittelystä ja/tai tietoturva-alalta
  • Hyvän englannin kielen taidon

Työntekijälle toteutaan suppea turvallisuusselvitys työt aloittaessa.

Mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta ja työtehtävät mielekkäiltä, jätä hakemuksesi meille pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 25.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Centre Specialistiksi varastolle Konalaan

Iron Mountain Finland Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Helsinki
Iron Mountain
Vantaa
Barona Logistiikka
Helsinki
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti