Skip to main content

Data Engineer, IT-tietoyksikkö

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään kansallisesti merkittävän Big Datan kehittämisen parissa? Innostaako sinua kannustava ja hyvä työyhteisö? Haluatko kehittää ja kehittyä?

Haemme Kelan IT-palveluihin kehittäjää Data Engineer -tehtävään ylläpitämään ja kehittämään Big dataan perustuvia toisiokäytön IT-palveluja sekä vastaamaan yhdessä tiimin kanssa palvelun jatkuvuudesta.

Tulevassa tehtävässäsi vastaat yhdessä tiimisi kanssa kansallisesti merkittävistä ja aitoon Big dataan perustuvista Kanta-tietoalustan IT-palvelujen tuotannosta ja ylläpidosta. Lue lisää: Kanta-tiedon toissijainen käyttö - Kansalaiset - Kanta.fi

Työviikkoosi voi kuulua ylläpidon kehitystehtäviä, tuotantohäiriön selvitykseen liittyviä tehtäviä sekä sidosryhmien tekemien palvelupyyntöjen käsittelyä. Työskentelet sekä itsenäisesti että kehitystiimien ja muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi asiantuntija: tiimi on uusi, joten pääset vaikuttamaan omaan tehtäväkuvaasi ja tiimin toimintaan. Töitä tehdään ketterin menetelmin (Scrum, Safe).

Odotamme sinulta:
Python- ja SQL-kielten käytännön osaamista
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista
Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Työkaluinasi ovat mm. PySpark, Oracle ja Postgres. Odotamme, että sinulla työkokemusta vähintään yhdestä edellä mainituista. Toivotun teknisen taustan lisäksi tärkeintä on kuitenkin hyvä ja positiivinen asenne.

Arvostamme työkokemusta Big Data - ratkaisujen ylläpidosta, ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä ja Linux-ympäristöstä. Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus kehittämiseen ovat keskeisiä työn menestykselliseen hoitamiseen.

Me tarjoamme sinulle
työyhteisön, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen
perheystävällisen työpaikan, joka tukee työn ja muun elämän yhteensovittamista
pitkät lomat
lounasedun
kattavan työterveys- ja hammashoidon sekä tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin

Palkka määräytyy osaamisesi ja työkokemuksesi perusteella, joten esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Varsinainen työpaikkasi tulee olemaan joko Helsingin Pitäjänmäessä tai Jyväskylässä. Osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Meistä

Kelan IT-palvelut rakentaa tiedolla johtamisen järjestelmiä. IT-palveluissa työskentelee lähes 900 asiantuntijaa. Töitä tehdään monipaikkaisesti nykyaikaisilla työvälineillä.
Kelan IT-palveluihin kuuluvassa IT-tietoyksikössä työskentelee tietovarastoinnin ja tiedonvälityksen asiantuntijoita. Kehitämme tietovarastoinnin ratkaisuja ja sovelluksia yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Tarjoamme parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse palvelupäällikkö Sari Kanto-Karvonen ja ryhmäpäällikkö Teija Yli-Sirniö, [email protected].

Voit myös katsoa LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela voit nähdä, mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 22.2.2023. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakemuskirje palkkatoiveineen. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat sähköpostitse palvelupäällikkö Sari Kanto-Karvonen ja ryhmäpäällikkö Teija Yli-Sirniö, [email protected].
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.02.2023
Ilmoitus jätetty: 08.02.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11831678

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Engineer, IT-tietoyksikkö

Helsinki
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 23.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti