Skip to main content

Developer (CA Gen & Mainframe)

Kansainvälinen IT-ulkoistupalveluita tarjoava asiakkaamme CGI etsii nyt Developeria työskentelemään heidän vakuutuspuolen tiimissään.

Työtehtäväsi

Tässä pitkäaikaisessa tehtävässä työskentelet kehittäjänä pääosin IBM Mainframen, CA Gen sovelluskehitysympäristön ja DB2 tietokannan hallintajärjestelmän parissa. Työsi sisältää pääosin vakuutusjärjestelmän kehittämistä ja integraatioiden tekemistä muihin järjestelmiin. Toimit kehittäjänä yhteistyössä muiden tiimiläisten kuten sovelluskehittäjien, Agile Masterin, testaajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tiimisi kanssa työskentelet yhteistyössä yhden suomen suurimman ja tunnetuimman pankki- ja vakuutusalan palveluntarjoajan kanssa. Aloitusta lukuun ottamatta työsi voit tehdä pääsääntöisesti etänä.

Salassapitosopimuksen (NDA) takia lisätietoja asiakkaasta ja projektista saatavilla vasta haastatteluvaiheessa.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta CA Gen sovelluskehitysympäristöstä, DB2 tietokannan hallintajärjestelmästä ja IBM Mainframesta (TSO, JCL…)
  • Kokemusta ketterien menetelmien hyödyntämisestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vakuutusliiketoiminnan ymmärrys katsotaan eduksi

Lisäksi kokemus seuraavista nähdään etuna:

  • PL/I (PL/1) -ohjelmointikieli
  • Easytrieve-ohjelmointikieli
  • TMH-tulostusohjelmisto
  • CICS REST
  • MQ-sanomakäsittely

Asiakkaamme tarjoaa

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään omia taitojasi sekä kasvamaan ammatillisesti mielenkiintoisten projektien parissa. Lisäksi pääset osaksi suurta ja arvostettua kansainvälistä konsernia. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Helsingissä, jossa sinun toivotaan vierailevan silloin tällöin.

Lisätietoja

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä saat Poolian konsulteilta Janetelta ([email protected], +358 20 7290 839) ja Sakarilta ([email protected], +358 20 7290 846.) 

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti