Skip to main content

Eezy avoin haku: Toimisto- ja hallintoala

Ovatko toimistotyöt sinun juttusi? Eezyn toimistoyksikkö on keskittynyt auttamaan sekä työnhakijoita että työnantajia toimistoalan henkilöstöratkaisuissa ja niiden kehittämisessä. Kauttamme voit työllistyä toimistoon ketterästi eri pituisiksi ajoiksi. Tilapäisesti työntekijöitä tarvitaan esimerkiksi projektien ja satunnaisten poissaolojen vuoksi, opinto- tai perhevapaiden takia sekä työnkiertojen ansiosta. Jos pysyvämmät toimistotyöpaikat kiinnostavat, muista, että moni Eezyn kautta tullut on mahdollisuuksien mukaan myös vakinaistettu asiakasyritykseen. 

Johdon assistentti, palkanlaskija vai asiakaspalvelija? Toimiston työpaikat ovat moninaisia 

Toimistoympäristöjä on lukuisia erilaisia. Siksi myös työtehtävissä on valinnanvaraa. Tyypillisimmät toimiston työpaikat, joihin olemme välittäneet työntekijöitä, ovat esimerkiksi assistentti ja johdon assistentti, projektikoordinaattori, erilaiset taloushallinnon avoimet työpaikat kuten kirjanpitäjä ja palkanlaskija, aulapalveluhenkilö, puhelinvaihteenhoitaja ja niin edelleen. Myös erikoisosaajia, kuten markkinointikoordinaattori tai hr-asiantuntija, työllistetään säännöllisesti. Mikäli etsit esimies- ja päällikkötason tehtäviä, Eezyllä on kokemusta myös keskijohdon ja korkeamman johdon rekrytoinneista ja näiden työtehtävien sijaisuuksista. Toimistoyksikkömme asiantuntijat tuntevat alan, joten kykysi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi otetaan aina huomioon. 

Löydä sinua kiinnostavat toimistotyöt kauttamme 

Hallitsetko palkanlaskun? Onko sinulla paloa asiakaspalveluun? Vai osaatko kenties markkinoinnin salatEezyn kautta löydät mielenkiintoiset toimistotyöt osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Katso avoinna olevat työpaikat tai täytä avoin hakemus, niin saamme kykysi käyttöömme. Tuothan hakemuksessasi esille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Eezy avoin haku: Toimisto- ja hallintoala

Eezy Oyj
Uusimaa
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti