Skip to main content

Eftermiddagsklubbsledare, barnledare, ledare

H & S International School Oy, grundat 1997, bedriver genom divisionen HSIS eftermiddagsklubbar, eftermiddagsklubbsverksamhet för första- och andraklassare på olika platser i Esbo, Vanda och Grankulla. Vi söker professionella och motiverade medarbetare som med sin egen expertis och erfarenhet vill komplettera vårt arbetslag i Mattlidens eftermiddagsklubb i Esbo.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av att inom och tillsammans med teamet planera, organisera och utveckla aktiviteter som hör till verksamheten. Vi förutsätter att den sökande genom skolning och praktik har erhållit tillräcklig kunskap och erfarenhet att jobba med barngrupper. Vi ser gärna att den sökande även har god förmåga att kommunicera och arbeta med flera olika människor. Arbete med olika barngrupper kräver tålamod, stresstålighet, organisationsförmåga och lugn. Den sökande förutsätts kunna kommunicera flytande på svenska. För tillfället är det också möjligt att göra tillfälligt arbetsavtal för några månader utan lämplig skolning och även med mindre kunskaper i svenska. Detta kan också vara en god möjlighet att utveckla dina kunskaper i svenska. Mången finskspråkig har uppnått flytande svenska efter att ha arbetat med våra svenskspråkiga barn för några månader.

Utöver att arbeta i en utmanande och givande miljö tillsammans med goda och hjälpsamma arbetskamrater, erbjuder vi god och stabil support i form av fortbildning, och även privat arbetshälsovård. Vi följer privata socialsektors kollektivavtal och dess löneplan.

Vänligen skicka in en fritt formulerad ansökan via e-post senast den 24.10.2022 till henna.stojanov@hsis.fi. Platserna fylls så snart lämpliga applikanter har hittats. Innan arbete inleds bör den antagna visa upp ett brottsregisterutdrag.

WWW-osoite: http://www.paivakotihelmi.fi
Yhteystiedot: Henna Soininen-Stojanov, telefon: 040-5611015, 040-5611015,
Kontakta helst via e-post: henna.stojanov@hsis.fi
Työpaikan osoite: Mattberget 3, 02230 ESPOO
Palkkaus: med lämplig skolning 13,34-14,64 e/timme
Työ alkaa: eller enligt överenskommelse
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty: 07.10.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11656289

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Eftermiddagsklubbsledare, barnledare, ledare

H & S International School Oy
Espoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 07.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti