Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elektroniikkakokooja, Sirico, Pietarsaari

Asiakkaamme Sirico Electronics on kotimainen luotettava elektroniikan ja sähkömekaniikan kilpailukykyinen sopimusvalmistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Tehtaita on Pietarsaaressa ja Kempeleessä. Sirico Electronicsin tuotannonkehityksessä tehdään asiakkaiden kanssa yhteistyötä proto-, pilotti- ja sarjatuotannossa. 

Etsimme kevään 2023 kiireisiin kokoonpanoon ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Pietarsaareen pitempiaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Elektroniikkatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu erilaiset piirikorttien kokoonpanoon liittyvät työtehtävät, kuten komponenttien keräys ja esikäsittely, komponenttien asennus piirikorteille, juotostyöt, piirikorttien sähköinen testaus sekä pakkaus.

Työtehtävässä onnistuminen vaatii kädentaitoja, huolellista ja vastuullista asennetta sekä tarkkaavaisuutta ja kykyä keskittyä tekemään toistotyötä. Vaihtelua työhön tuovat pienet tuotantosarjat sekä kymmenet erilaiset tuotteet.

Elektroniikkatyötekijän työ on 2-vuorotyötä, joten toivomme vuorotyömahdollisuutta.

Alan koulutus sekä mahdollinen aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Saat työhösi kattavan ja hyvän perehdytyksen, joten pääset työtehtäviin näillä hyvin alkuun.

Tarjoamme sinulle pidemmän määräaikaisen työsuhteen, joka voi johtaa talon kirjoille tehtaalla. Lisäksi maksamme sinulle osaamistasi vastaavan palkan/ tes sekä mukavan työympäristön ja työkavereiden tuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Sirico Electronics Oy/ Annette Granbäck 06 781 3354 ruotsiksi ja suomeksi ja Mika Sarkkinen 040 580 8427 suomeksi.

Jos kiinnostuit ja edellä mainittu kuvasi juuri Sinua, niin laita hakemuksesi tulemaan www.go-on.fiHakemuksien käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa toimia heti.

Lisätietoa myös Go Onilta Sanna Laitala 0400 385 010, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elektroniikkakokooja, Sirico, Pietarsaari

69600 Kaustinen
Kokkola
68500 Kruunupyy
64200 Närpiö
66800 Oravainen
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
66900 Uusikaarlepyy
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti