Skip to main content

Elektroniikkatyöntekijä

Etsimme teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme Haukiputaalle ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin!

Arvostamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta elektroniikka-alan tuotannon työtehtävistä. Tehtäviin saat tehtaalla hyvän koulutuksen ja perehdytyksen, joten jos omaat tarkan ja huolellisen työotteen ilman aikaisempaa kokemusta, niin olet myös etsimämme henkilö.

Avoimia työtehtäviä on mm. elektroniikkakokoojan ja testaajan tehtävissä sekä mekaanisemman koonnan eri työvaiheissa. Työtehtäviä voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi mitkä ovat juuri Sinun vahvuutesi!

Kaikki tehtävät vaativat tarkkuutta, sorminäppäryyttä, oma-aloitteellista ja joustavaa työotetta, sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Työtä on tarjolla aluksi arviolta syyskuun 2024 loppuun, mutta mahdollisuus on myös jatkoon.

Tehtaalla työskennellään keskeytyvässä kolmivuorossa arkipäivisin maanantaista perjantaihin aamu- ilta- ja yövuoroissa, joten huomioithan hakuvaiheessa jo tämän. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti.  

Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 15.07.2024 klo 23:59. Toimithan pian, sillä haastattelemme ja palkkaamme henkilöitä tehtäviin jo parhaillaan.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija  
Eezy Oulu, Uusikatu 35, 2. krs, 90100 Oulu
0403075304
[email protected] 

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elektroniikkatyöntekijä

Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti