Skip to main content

Elementtityöntekijä

Haussa puuelementtityöntekijä Kankaanpäähän.

Haemme asiakasyrityksellemme puuelementtien valmistajaa Kankaanpäähän.

Tehtävänkuva on puuelementtien (mm. seinä- ja kattoelementit) valmistaminen. Toivomme hakijalta jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusalalta tai vastaavista tehtävistä. Voit olla myös esimerkiksi rakennusalan opiskelija. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ahkera ja huolellinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa syys-lokakuun vaihteessa ja työ kestää ainakin Jouluun asti. Hyvät tekijät pyritään työllistämään pitkäaikaisesti. Työ on vuorotyötä kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot) ja työt sijoittuvat arkipäiviin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, niin täytä hakemus pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla [email protected] 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elementtityöntekijä

Kankaanpää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti