Skip to main content

Elintarvikealan tuotantotyöntekijää Nordic Umami Companylle Espooseen

Tervetuloa umamin maailmaan.

Lähde mukaan vetovoimaiseen start-up yritykseen, luomaan kestävää ruokamaailmaa ja kasvamaan sekä kehittymään yrityksen mukana.

Luomme kestävää ruokamaailmaa. Meillä on kiertotalouden nykymalli ja käytämme elintarvikealan sivuvirtoja valmistaaksemme Umami tuotetta, joka ihmisen aistimana perusmakuna boostaa kasvisruokien maukkautta. Kehitämme kiertotalouteen perustuvaa ruokajärjestelmää, joka vähentää päästöjä ja samalla tuottaa makua, joka houkuttelee yhä useampia ihmisiä kasvipohjaiseen syömiseen. Tuotteemme valmistetaan tällä hetkellä Suomessa. Tuotantotilamme sijaitsevat ympäristössä missä luodaan uutta. Espoossa Keran halleilla noin 400 metrin päässä juna-asemalta.

Etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää ainakin vuoden loppuun, mutta mahdollisuus on myös vakituisempaan työsuhteeseen. Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian mutta viimeistään kesäkuun alussa. Työtä olisi tarjolla alkuviikko painotteisesti tällä hetkellä ma-ke noin 24 h/vko. Työtä tehdään mukavassa kolmen hengen tiimissä itsenäisesti kahdessa vuorossa klo 7–19 välillä 8h kerrallaan. Palkkaa työstä maksetaan elintarviketyöntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Pienessä yrityksessä työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus ja pakkaus, toimitusten valmistelu, siivous ja varaston hallinta.

Työssäsi onnistuaksesi sinulta toivotaan:

  • Start-up henkisyyttä joustavien ja muuttuvien ja kehittyvien tilanteiden takia.
  • itse ohjautuvuutta, tarkkuutta, huolellisuutta sekä kehitysmyönteisyyttä
  • Suomen tai englannin kielentaitoa
  • kokemusta elintarviketeollisuudessa tai suurkeittiössä työskentelystä, mutta tämänkin korvaat innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella
  • Hygieniapassi tai olet valmis suorittamaan sen

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uudenlaisten tuotteiden parissa.
  • NUM on hyvään vauhtiin päässyt nuori yritys, ja pääset kasvamaan yhdessä mukavan ja taidokkaan tiimin kanssa.
  • osa-aikaisen määräaikaisen sopimuksen vuoden loppuun saakka
  • Kuntosali alennuksen Keran halleilla

Mikäli näet jo itsesi tässä tehtävässä, niin laitathan pikaisesti hakemuksesi CV:n kera. Haethan tehtävään jo tänään, koska aloitamme prosessin jo hakuaikana.

Umami tarkoittaa kirjaimellisesti 'hyvää makua'. Se on väline, joka tekee kasvipohjaisesta ruoasta vastustamattoman. Täältä voit tutustua yritykseen lisää: https://nordicumami.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Nordic Umami Company Oy

Luomme kestävää ruokamaailmaa. Meillä on kiertotalouden nykymalli ja käytämme elintarvikealan sivuvirtoja valmistaaksemme Umami tuotetta, joka ihmisen aistimana perusmakuna boostaa kasvisruokien maukkautta. Kehitämme kiertotalouteen perustuvaa ruokajärjestelmää, joka vähentää päästöjä ja samalla tuottaa makua, joka houkuttelee yhä useampia ihmisiä kasvipohjaiseen syömiseen. Tuotteemme valmistetaan tällä hetkellä Suomessa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elintarvikealan tuotantotyöntekijää Nordic Umami Companylle Espooseen

Nordic Umami Company Oy
Espoo
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Thales DIS Finland Oy
Vantaa
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Puhdistamo - Real Foods Oy
Lempäälä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti