Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijöitä, Pyhäntä

Go On Oulu etsii kotimaiselle asiakasyrityksellemme, Maustaja Oy:lle reippaita

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Maustaja Oy on Pyhännällä sijaitseva, yli 90 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani. Maustajaan voit tutustua osoitteessa www.maustaja.fi.

Tarjolla on niin nuorelle kuin kokeneemmallekin alasta kiinnostuneelle hieno tilaisuus päästä työskentelemään elintarviketeollisuuden parissa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia elintarviketeollisuuden töitä, ja jos etsit kesätyöpaikkaa, jossa pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta ja tekemään töitä vaihtelevien työtehtävien parissa, olet oikeassa osoitteessa!

Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, koska työtehtävät ovat pääasiallisesti 3-vuorotyötä. Maustajalla on mahdollisuus työllistyä kesäksi kunnossapidon, varaston ja tuotannon työtehtäviin, joten mainitsethan hakemuksessasi, millaisesta kesätyöstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on

  • Reipas, innokas ja vastuullinen työote
  • Aito halu oppia uusia asioita
  • Mahdollisuus työskennellä vuorotyössä
  • Taitoa toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä

Eduksesi luetaan myös

  • Aiempi työkokemus
  • Hygieniapassi
  • Työturvallisuuskortti
  • Trukkikortti
  • Hyvä peruskunto elintarvikealan työhön
  • Mahdollisuus tehdä 3-vuorotyötä

Kesätyön kesto voi olla kuukaudesta koko kesän yli kestävään työsuhteeseen. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittavat työt jo toukokuussa ja osalle reippaista tekijöistä on tarjolla myös kesän jälkeen pidemmäksi aikaa töitä. Laitathan siis hakemukseesi myös mahdolliset töiden aloitus- ja lopettamispäivämäärät sen mukaan, miten pystyisit työskentelemään.

Mikäli koet olevasi etsimämme ahkera ja tiimityöskentelykykyinen tulevaisuuden elintarviketeollisuuden ammattilainen, täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Johanna Berglund p. 044 330 8824, HR-koordinaattori Salla Heikkilä p. 0400 548 811 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijöitä, Pyhäntä

92930 Pyhäntä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti