Skip to main content

Elintarviketyöntekijöitä, kesätyö

Haussa reippaita kesätyöntekijöitä elintarviketuotantoon paninien ja ohutleipärullien valmistukseen. Avaa ilmoitus ja lue lisää.

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita kesätyöntekijöitä elintarviketuotantoon panini- ja ohutleipärullakeittiöön Ulvilaan. Työnkuva on pääasiassa tuotantotyötä elintarvikelinjalla sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista. 

Tehtävä sopii henkilölle, joka nauttii käsillä tekemisestä sekä siitä, että puuhaa riittää koko työpäivän ajaksi. Arvostamme positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä suoriutua itsenäisesti työtehtävistä. Elintarvikealan koulutus tai aikaisempi työkokemus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Sen sijaan hygieniapassi on oltava suoritettuna. Tehtävään valitun tulee toimittaa salmonellatodistus ennen töiden aloittamista.

Työ on seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi tehtävässä suoriutumiseen. Työskentely-ympäristö on viileä, +6-asteinen, tuotantotila. Viikoittainen työaika on 20-40 tuntia ja sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 5:30-00:00 välille.

Töiden aloitus on joustava ja kestää elokuun loppupuolelle. Tämä työ soveltuu työsuhteen keston puolesta hyvin siis myös opiskelijoille. Jos pystyisit jatkamaan töitä kesätyön jälkeenkin, kerrothan siitä hakemuksessasi, sillä osalla työntekijöistä on mahdollisuus jatkaa tehtävissä kesän jälkeenkin.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati, p. 050 5110479 / [email protected].

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse jo hakuaikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elintarviketyöntekijöitä, kesätyö

Pori
28400 Ulvila
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti