Skip to main content

Energiatekniikan asiantuntija prosessisuunnittelun hankkeisiin

Etsimme energiatekniikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen prosessisuunnittelun yksikköömme Vantaalle, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Poriin, Kouvolaan, Lahteen, Jyväskylään tai Lappeenrantaan (positiossa myös etätyömahdollisuus).

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevan Rejlersin projekteissa. Toimenkuvasi ydintä on luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja vaihtelevissa projektivaiheissa energian tuotantoon sekä varastointiin, ja energiaoptimointiin. Esimerkkinä referenssimme Porin Tiilimäen jäähdytyslaitoksen energiavarastosta kuvastaa toimialaa, johon etsimme nyt lisää asiantuntijoita kasvavien projektitarpeidemme ansiosta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja asiakkaidemme kanssa. Työtehtäviisi sisältyy myös oman kiinnostuksen kohteidesi ja työkokemuksesi mukaan kehitystyöt prosessisuunnitteluryhmän toiminnassa yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

Rejlersin projektit ovat monipuolisia ja suunnittelijamme työskentelevät esisuunnittelu-, perus- ja toteutussuunnitteluvaiheissa useilla eri teollisuuden aloilla. Toimimme pääsääntöisesti öljy- ja kaasujalostus- kemian- lääke-, energia- ja ruoanvalmistusprosessien parissa. Rejlersläisille tärkeää on kestävän kehityksen mukaisten prosessien luominen, ja siksi painotamme ratkaisuja, jotka hyödyntävät mm. vihreän vedyn ja energiatehokkuuden teknisiä mahdollisuuksia. Rejlers on osa Suomen Vetyklusteria, ja referenssimme sisältävät useita uusiutuvan energian projekteja.

Rejlers – Home of the learning minds

Rejlers -konsernissa työskentelee kansainvälisesti 2800 ja Suomessa noin 1000 eri tekniikan alan ammattilaista. Tässä monialaisten asiantuntijoiden yhteisössä et jää yksin haastavimmissakaan tilanteissa, vaan sinulla on rinnallasi alan parhaita asiantuntijoita.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää; kehitämme jatkuvasti sekä esihenkilöidemme johtamistaitoja että työntekijöiden hyvinvointiin liittyviä etuja. Rejlersillä noudatetaan työtekomalleja, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan mahdollisimman hyvän yhteensovittamisen (etätyö, hybridityö, tai toimistotyö).

Rejlersin työsuhde-etuja ovat mm.

 • laajat sairaanhoitopalvelut ja vakuutukset (myös erikoislääkärin hoito)
 • lounas- ja virkistysedut (urheilu, kulttuuri, hieronta)
 • joustava työskentelymalli valittavana toimistotyöskentely, hybridimalli tai kokopäiväinen etätyö
 • joustavat järjestelyt työn ja yksityiselämän tasapainottamiseksi

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

   

  Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

  Millaisia henkilöitä etsimme?

  Olet etsimämme henkilö, jos sanat lämpöakku, kaukokylmä, kaukolämpö, höyry- ja lauhdeprosessit kuulostavat tutuilta aikaisempien projektiesi ansiosta. Toimenkuva edellyttää myös erilaisten laitteiden mitoitusta, prosessien taselaskentaa ja asiakasrajapinnassa työskentelyä. Eduksi katsomme, mikäli olet työskennellyt aikaisemmin EPC- ja/tai EPCM -hankkeissa. Työntekijänä olet tunnollinen ja ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä.

  Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö, kasvava yhteistyö ja asiakaskunta niin Suomessa kuin muissakin Rejlers -konsernin maissa (Ruotsi, Norja, Arabiemiirikunnat).

  Odotamme sinulta:

  • insinööri- tai DI-koulutusta (esim. prosessitekniikka, kemiantekniikka, energiatekniikka), Fil. maisteri (kemia/biokemia) tai muuta tehtävään sovellettavaa koulutusta
  • 5+ vuoden työkokemusta prosessisuunnittelun tehtävistä energiatuotannon parissa
  • monipuolista kokemusta prosessiteollisuudesta
  • halukkuutta asiakasrajapinnassa toimimiseen
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • vastuullista ja positiivista asennetta
  • innokkuutta uusien asioiden oppimiseen, ja itsesi sekä ryhmäsi kehitystöihin osallistumista

  Haluatko mukaan?

  Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 9.4.2023 mennessä.

  Lisätietoja tehtävästä antavat keskiviikkoisin klo 14:30-15:30:

   

    

   Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

   Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2800 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

   Rejlers Finland vaikuttavuus

   Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

   Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
   Upright data for Rejlers Finland

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Energiatekniikan asiantuntija prosessisuunnittelun hankkeisiin

   Vaasa
   Lappeenranta
   Jyväskylä
   Kouvola
   Pori
   Oulu
   Turku
   Tampere
   Vantaa
   Vakituinen

   Julkaistu 24.03.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   50 000 000 - 99 999 999 €
   Company Personnel: 
   Yli 1000 henkilöä
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti