Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erälupien asiantuntija asiakaspalveluun, toimipaikka sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme! 

Haemme nyt joukkoomme  Metsähallituksen eräpalveluihin kahta erälupien asiantuntijaa asiakaspalvelutehtäviin. Työsuhteet ovat määräaikaisia aikavälille 15.5.-30.9.2023.

Erälupien asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat erälupien ja tupien puhelinmyynti, neuvonta ja asiakaspalautteiden käsittely. Lisäksi työhösi kuuluu myös muitakin eräpalveluiden tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä sekä puhelinmyyntityöstä. Lisäksi työtehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. 

Tehtävässä tarvitaan myös hyvää eräalan tuntemusta, palvelualttiutta ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja. Viestinnän kokemus katsotaan eduksi. 

Toimipaikka: Oulu, Rovaniemi tai jokin muu Metsähallituksen toimistopaikkakunta. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työn yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Erälupien asiantuntijana pääset työskentelemään huipputiimissä Eräpalvelujen ammattilaisten kanssa. 

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat palvelupäällikkö Ritva Aho, puh. 040 5788532 (tavoitettavissa 13.–24.3.2023) ja viestintäpäällikkö Aku Ahlholm, puh. 040 4814890 (tavoitettavissa 28.–31.3.2023).


Hakuaika päättyy: 31.03.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erälupien asiantuntija asiakaspalveluun, toimipaikka sovittavissa

Oulu
Rovaniemi
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti