Skip to main content

Erikoislääkäri Reumatologia

Tulehduskeskuksen reumasairauksien linjalla on haettavana vakituinen erikoislääkärin virka.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimmassa yliopistosairaalassa. Virkaan valittu pääsee osallistumaan aitiopaikalta työskentelyyn reumatologian alalla ja alan kehittämiseen.

Sijoituspaikkana ensisijaisesti Hyvinkään sairaalan reumatologian poliklinikka 

Erikoislääkärin tehtävänkuvaan kuuluu:

Vastata itsenäisesti reumatologisten polikliinisten potilaiden kokonaisvaltaisesta ja laadukkaasta hoidosta. Käyttää ultraääntä ja tehdä ultraääniohjauksessa annettavia nivelten ja pehmytkudosten paikallishoitoja. Ohjata ja opettaa reumatologiaan erikoistuvia lääkäreitä. Erikoislääkärin virassa eduksi katsotaan aktiivinen tieteellinen toiminta ja monipuolinen perehtyneisyys alaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle. Hakuprosessin aikana hakijoita voidaan arvioida haastattelun lisäksi soveltuvuusarvioinnilla.

Virkaan valittavan tulee olla syvällisesti reumatologiaan perehtynyt reumatologian erikoislääkäri. Häneltä edellytetään laajaa kliinistä kokemusta ja korkeatasoista ammatillista osaamista kliinisessä reumatologiassa sekä aktiivisuutta tieteellisessä tutkimustoiminnassa. Lisäksi virkaan valittavan on pystyttävä tiimityöskentelyyn reumaklinikan muun henkilöstön kanssa.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavan viran kohdalla soveltuva erikoisala on reumatologia.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Kari Eklund, puh. 050 427 9123

Linjajohtaja osastonylilääkäri Ritva Peltomaa, puh. 050 428 6327

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Tulehduskeskuksen ammattilaiset hoidamme allergia-, iho-, reuma- ja infektiosairauksia HUSissa. Erikoisalaamme ovat infektiosairaudet, reumatologia, ihotaudit, sukupuolitaudit, kliininen fysiologia, lasten ja aikuisten allergiat sekä ihopatologia. Vastaamme valtakunnallisesti elinsiirtoa vaativien reumasairauksien hoidosta, erityisten vaarallisten tarttuvien tautien hoidosta ja varautumisesta, Hivin hoidon ohjauksesta, pienten lasten tuliluomien laserhoidosta, trooppisten tautien hoidosta ja sen ohjauksesta sekä vaikeiden systeemisten sidekudossairauksien konsultoinnista. Yksiköihimme lähetetään vaativan erityistason potilaita koko Suomen alueelta. Yksikkömme toimivat Meilahden kolmiosairaalassa ja Iho- ja allergiasairaalassa. Tulehduskeskuksen toimintaa on myös muissa HUSin sairaaloissa ja perusterveydenhuollossa.

Hae ennen 24.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Lääkärit
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoislääkäri Reumatologia

HUS
Hyvinkää
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti