Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erityisasiantuntija, Hankintakeskus

Kiinnostaako sinua vaativat ja monipuoliset julkisen hankinnan tehtävät ja haluatko olla mukana varmistamassa, että julkiset palvelut toteutetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti? Haemme nyt joukkoomme hankintojen erityisasiantuntijaa.

Toimit kokeneempana hankinnan asiantuntijana osana osaavien asiantuntijoidemme joukkoa Espoon kaupungin Hankintakeskuksessa. Toimimme kategoriajohtamisen mallin mukaisesti ja pääset syventymään tehtäviisi yhdessä kolmesta tiimistämme. Hankintakeskuksen kolmenkymmenen asiantuntijan välinen tiivis yhteistyö, erinomainen ilmapiiri ja loistava sparrauskulttuuri antavat sinulle vahvan tuen hankinnan huippuosaajaksi kehittymisessä.

Hankinnan erityisasiantuntijan tehtäviisi kuuluu vaativien julkisten hankintojen valmistelu yhdessä hankintakeskuksen muiden asiantuntijoiden ja kaupungin sisäisten asiakkaiden kanssa, kilpailutusten toteutus sekä sovittujen sopimusten ja toimittajien hallinta. Hankinnan valmisteluprosessin projektipäällikkönä ohjaat hankinnan valmistelutyöryhmää tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Tehtäväsi sisältää niin säännöllisiä rutiinitehtäviä kuin vaihtelevia monimuotoisia kokonaisuuksia, mikä lisäksi tunnistat myös hankintaprosessiin ja työtapoihin liittyviä ongelmia sekä kehitysmahdollisuuksia ja kehität Espoon hankintatoimea yhdessä hankintakeskuksen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ymmärrystä hankintatoimesta, kykyä organisoida ja johtaa erilaisia työryhmiä, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, objektiivisuutta, paineensietokykyä, kykyä hallita monia yhtäaikaisia tehtäväkokonaisuuksia nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä hyvää asiakaspalveluasennetta ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä vaaditaan kykyä aikatauluttaa ja priorisoida erilaisia projekteja ja tehtäviä sekä valmiutta sietää epävarmuutta ja keskeneräisyyttä. Käytät MS Office -työkaluja sujuvasti, sinulla on hyvä ymmärrys tietojärjestelmistä ja niiden toiminnallisuuksista ja sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kiinnostuitko? Jos haluat tulevilta kollegoilta lisätietoja esimerkiksi tehtävänkuvasta tai vaikkapa Espoosta työnantajana, hankintapäällikkömme Adele Melkko kertoo sinulle mielellään lisää. Halutessasi voit toki hakea tehtävää suoraankin, pääasia että haet!

Valintaprosessin ensimmäinen vaihe on videohaastattelu viikoilla 4-5. Olemme yhteydessä videohaastatteluun kutsuttaviin hakuajan päätyttyä. Henkilökohtaiset haastattelut pidetään viikoilla 5-6.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupungin Hankintakeskuus, Virastopiha 2C
Työaika: toimistotyöaika 36h 15min /vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/ .

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Adele Melkko. Adelen tavoitat parhaiten arkisin kirjoittamalla sähköpostitse adele.melkko@espoo.fi tai numerosta 0401821581 seuraavilla ajankohdilla:
ti 17.1.2023 klo 14:30-15:30
to 19.1.2023 klo 8:30-10
ti 24.1.2023 klo 14:00-15:00
Työpaikan osoite: Virastopiha 2C, 02700 KAUNIAINEN
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3858,08 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.01.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-6-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11785349

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityisasiantuntija, Hankintakeskus

02700 Kauniainen
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti