Skip to main content

Erityiskoulunkäynninohjaaja

Vakinainen työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 4, Paloheinän ala-asteen koulu

Työavain: KASKO-01-710-23
Haku Päättyy: 08.06.2023 klo 16:00
Palkka: Täyden työajan palkka 2312,41 €/kk
Palvelussuhde: 1.8.2023
Työpaikan osoite: Ylipalontie 1, 00670

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Oletko tiimityöskentelystä ja lasten yksilöllisestä tukemisesta kiinnostunut ammattilainen, jolla on lääkkeenanto-oikeudet? Oletko lisäksi kiinnostunut työskentelemään koulumaailmassa oppimisen parissa sekä iltapäivätoiminnassa ja loma-ajanhoidossa? Hae meille Paloheinän ala-asteen kouluun erityiskoulunkäynninohjaajan vakinaiseen tehtävään!

Haemme myönteistä ja yhteistyötaitoista osaajaa ammattitaitoiseen POY-tiimiimme. Lupaamme sinulle yhteisöllisen työpaikan, olit kokenut tekijä tai vasta ammattiin valmistunut.

Paloheinän ala-aste sijaitsee hienojen ulkoilualueiden läheisyydessä ja koulun sijainti tarjoaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi retkeilyyn ja ulkonaoppimiseen. Kehitysvammatoiminnalle kohdennetut tilat ovat tilavat ja toimivat, piha-alue on virikkeinen ja turvallinen. Koulussamme arvostetaan hyvää perusopetusta, kiireettömyyttä, hyvinvointia ja turvallisuutta.

Koulumme kaksi pidennetyn oppivelvollisuuden POY-luokkaa toimivat vahvassa yhteistyössä niin koulupäivän aikana kuin iltapäivä- ja loma-ajanhoidossakin. Erityiskoulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppijan ohjaaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa sekä tukea lasta saavuttamaan taitoja, joiden avulla hän voi suoriutua elämässään itsenäisesti.

Erityiskoulunkäynninohjaajan työssä tarvitaan kannustavaa ja myönteistä työotetta oppilaiden taitojen kehittymisen tukemiseksi. Oppilaiden hyvinvointia ja turvallisuuden kokemusta edistää positiivinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Ohjaajan on tärkeää tunnistaa lapsen yksilölliset tarpeet ja vastata niihin parhaansa mukaan. Onnistumisten ja edistymisen huomaaminen edistää lapsen myönteisen minäkuvan kehittymistä.

Työskentely toiminnassamme vaatii hyvää henkistä, sosiaalista ja fyysistä toimintakykyä.

Erityskoulunkäynninohjaaja palkataan 38 h 15 min viikkotunnin työajalle.
Tehtävä on kokopäiväinen eikä sisällä kesäkeskeytystä.

Täyden työajan palkka on 2312,41 €/kk, lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.

Helsingin kaupunki haluaa palkita sinut, uusi, meillä aloittava erityiskoulunkäynninohjaaja, joka työskentelet toiminta-alueittain opiskelevien oppilaiden luokassa, pidennetyn oppisvelvollisuuden luokassa tai autismiopetuksen luokassa 2000 € kannustuspalkkiolla! Palkkio maksetaan työntekijälle, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt vakituisena koulunkäynninohjaajana/erityiskoulunkäynninohjaajana Helsingin kaupungilla tai edellisestä työsuhteesta on kulunut vähintään 2 vuotta. Ensimmäinen 1000 € maksetaan työsuhteen alkaessa ja toinen 1000 € kun vakinaista työsuhdetta on kulunut 6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva vähintään toisen asteen ammatillinen perustutkinto sekä lääkkeenanto-oikeudet.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus, www.hel.fi/edurekry ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Satu Arokari, rehtori
[email protected], 040-3362424

Lisätietoa
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/paloheinan-ala-aste/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityiskoulunkäynninohjaaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti