Skip to main content

Erityisluokanopettaja 1.2.lk Simonkallion koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.2.2024 tai sopimuksen mukaan - 01.06.2024


Tule osaksi huippuporukkaa!

Haemme kevätlukukaudeksi erityisluokanopettajaa iloiseen joukkoomme ja osaksi erityisopetuksen tiimiä. Määräaikainen sijaisuus sijoittuu 1.-2.luokan oppilaiden pienryhmään.  Luokassa työskentelee työparinasi ammattitaitoinen koulunkäynninohjaaja. 

Erityisluokanopettajana ylläpidät hyvää luokkahenkeä ja  näet oppilaat yksilöinä. Arjessa toimintapoihisi kuuluvat positiivinen vahvistaminen, yksilöllisten tukitoimien suunnittelu ja toteutus sekä muuttuvien tilanteiden rauhallinen hallinta. Työkalupakistasi löytyy monipuolisia pedagogisia toimintatapoja, toimit tilanteissa ratkaisukeskeisellä työotteella ja olet oma-aloitteinen työyhteisön jäsen. Osaat tehdä yhteistyötä joustavasti ja lapsen etua ajatellen. 

Vastineeksi tarjoamme rennon ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa on lämmin ja arvostava työskentelyilmapiiri. Simonkallion koulu on noin 600 oppilaan alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.  Oppilaitamme luotsaa koulupolulla tällä hetkellä 37 ammattitaitoista opettajaa, 11 koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Toimimme arjessa luokka-aste-tiimeinä ja tiimityöskentelylle on varattu viikoittain aikaa.  Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja kaksi valmistavan opetuksen alueellista ryhmää. 

Koko kouluyhteisön hyvinvointi on toimintamme kulmakivi ja meillä on aktiivista toimintaa koulu-ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi lukuvuoden ympäri. Luokissa harjoitellaan tunne-ja vuorovaikutustaitoja viikottaisilla hyvinvointitunneilla. Ohjaamme käyttäytymistä ratkaisukeskeisellä työotteella ja työkaluna on kehittämämme Simpparin onnellisuusportaat. Olemme Kiva koulu ja koulussamme toimii aktiivinen Kivatiimi sekä kiusaamistapausten ennaltaehkäisyssä että tilanteiden selvittelyssä. 

Koulumme sijaitsee Simonkallion rauhallisella alueella, jossa pientalot ja kerrostalot limittyvät puistoalueiden lomaan. Koulun läheisyydestä löydät Möskärinmäen metsäiset alueet lampineen, Koivuhaan Arboretumin, Tikkurilan urheilupuiston liikuntapaikat - pallokentät, jäähallit, uimahallin. Kun tähän vielä lisää koulun pihassa olevan suuren kentän, oppimisympäristön laajentaminen luokkahuoneen ulkopuolelle on siis todella helppoa.

Tutustu Simonkallion koulun toimintaan

Tule osaksi meidän Simpparin porukkaa!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.  

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Mallat Marika

040 5889020

[email protected]


Tavoitettavissa virka-aikana 8-16

Apulaisrehtori Jaana Koivula p. 045 1491988, [email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 16.02.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityisluokanopettaja 1.2.lk Simonkallion koulu

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti