Skip to main content

Erityisluokanopettaja: kehitysvammaisten oppilaiden opetus (POY), pidennetty oppivelvollisuus, Mellunmäen ala-aste, Mellunmäki

Määräaikainen virkasuhde, Sijaisuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 7, Mellunmäen ala-asteen koulu

Työavain: KASKO-01-905-24
Haku Päättyy: 24.07.2024 klo 16:00
Palkka: OVTES
Palvelussuhde: 1.8.2024 - 31.7.2025
Työpaikan osoite: Rukatunturintie 14, 00970

Haemme Mellunmäen ala-asteelle erityisluokanopettajaa (POY) yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoon.

Mellunmäen ala-asteen koulu on n. 385 oppilaan monikulttuurinen lähikoulu Itä-Helsingissä. Koulussamme on kuusi erityisen tuen pienryhmää. Erilaisten oppijoiden kannustava kohtaaminen on koulumme opetuksen perusta. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja työstään innostunut porukkamme tukee osaamisen kehittämistä. Kulkuyhteydet ovat meille mainiot, sillä sijaitsemme kävelymatkan päässä Mellunmäen metro- ja bussiasemalta.

Erityisluokanopettajan tehtävä sijoittuu 8 oppilaan pidennetyn oppivelvollisuuden luokkaan. Oppilaat ovat kehitysvammaisia oppilaita, jotka opiskelevat kokonaan yksilöllistetyllä opetussuunnitelmalla tai toiminta-alueittain. Työssä korostuu monialainen yhteistyö oppilaan verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen tiimityöskentelystä sekä kokemuksen erityisen tuen oppilaiden opettamisesta.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
rehtori Miia Koivula
09 310 32077
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/mellunmaen-ala-asteen-koulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti