Skip to main content

Erityisluokanopettaja, Kilonpuiston koulu

Hei,
tervetuloa Kilonpuiston kouluun!

Haemme erityisluokanopettajaa Kilonpuiston kouluun autismikirjon opetukseen vahvistamaan erityisopetuksen tiimiämme. Koulussamme on 8 erityisopetuksen pienryhmää autisminkirjon opetusluokkia. Meillä on oppilaita luokilla 1-9. Osa ryhmistä opiskelee toiminta-alueittain ja osa yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti. Koulussamme työskentelee 10 erityisopettajaa ja yli 40 erityiskoulunkäyntiavustajaa. Opetus on nykyaikaista ja opettajat ovat innostuneita kehittämään työtään ja omaa osaamistaan.

Etsimme joukkoomme innostunutta opettajaa, jonka työssä oppilas on keskiössä. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja sekä vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi kokemuksen yhteisopettajuudesta erityisopetuksessa.

Erityisosaamisemme autismiopetuksesta on vahvaa ja meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti. Meillä Kilonpuistossa pääset osaksi lämminhenkistä, ystävällistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa töitä tehdään tiimeissä yhteen hiileen puhaltaen. Perehdytämme sinut uuteen työhösi ja esihenkilö tukee työntekoasi.

Kilonpuiston koulu on monikulttuurinen n. 700 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulumme arvoja ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, osallisuus ja myönteinen ilmapiiri. Pidämme tärkeänä toistemme arvostavaa kohtaamista, ystävällisyyttä, yhdessä tekemistä ja kannustusta. Meillä käytetään restoratiivista sovittelua oppilaiden kanssa ja pidetään mm. rasisminvastainen viikko vuosittain.
Yleisopetuksen luokkien ohella koulussamme on myös kaksikielisen (suomi-englanti) opetuksen luokat 1-9 ja ilmaisutaitopainotus 7.-9. lk:t.

Koulun nimi ja osoite: Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, 02610 Espoo.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on vakinainen.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2023.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään: erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta erityisopetuksesta ja innostusta oman työn kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Annukka Leutonen, rehtori, puh. 040-6394178
Työpaikan osoite: Kilonpuisto 5, 02610 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-558-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11880232

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti