Skip to main content

Erityisluokanopettaja, Perkkaan koulu

Haemme Perkkaan koululle erityisluokanopettaa alkuopetukseen.

Tervetuloa luomaan kanssamme uutta Perkkaan koulun toimintakulttuuria. Koulu aloitti toimintansa syksyllä 2022 uudessa upeassa rakennuksessa. Koulumme on monikulttuurinen yhtenäiseksi peruskouluksi kasvava yksikkö Espoon Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Koulumme ympäristössä on hyviä liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä monipuolista kulttuuritarjontaa. Nopeasti kasvavassa koulussamme on tällä hetkellä noin 430 oppilasta ja 37 henkilökuntaan kuuluvaa aikuista. Koulumme vahvuus on hyvä yhteishenki. Työyhteisössämme vallitsee avoin, arvostava ja yhteisöllinen ilmapiiri.

Koulumme toiminnan perustana on oppilaslähtöinen opetus- ja kasvatustyö. Tavoitteenamme on tukea oppilasta perustietojen ja -taitojen oppimisessa sekä vastuulliseksi yhteiskunnan jäseneksi kasvamisessa. Painotamme hyvää, toiset huomioonottamista, oppimisen iloa ja vastuuta ympäristöstä.

Koulun nimi ja osoite: Perkkaan koulu, Majurinkatu 8, 02600 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on vakinainen
Palvelussuhde alkaa 1.8.2023.

Kelpoisuusvaatimus: Erityisluokanopettajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja ryhmänhallintataitoja sekä vastuullista ja aktiivista työskentelyä koko työyhteisön hyväksi. Lisäksi edellytämme vahvaa kykyä huomioida erilaiset oppijat käytännön opetustyössä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta S2-oppilaiden opettamisesta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa rehtori Tuomo Mäkitalo, [email protected], 040 636 9104
Työpaikan osoite: Majurinkatu 8, 02600 ESPOO
Palkkaus: OVTES:in mukainen
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-241-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11817971

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti