Skip to main content

Erityisopettaja, vakituinen, Kartanon koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innostunut, kehittämishaluinen tiimityöskentelyn ammattilainen, joka tekee työtä positiivisella otteella? Haluatko olla osana oppilaan koulupäivää tukea antaen ja yhdessä onnistumisista riemuiten?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi ERITYISOPETTAJA?

Etsimme Järvenpään kaupungille, Kartanon kouluun vakituista erityisopettajaa 1.8.2024 alkaen.

Kartanon koulu on Järvenpään keskustassa oleva noin 1 000 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä. Koulu tarjoaa liikunta- ja musiikkipainotteista opetusta.

Kartanon koulu etsii joukkoonsa erityisopettajaa, joka kykenee hahmottamaan oppilaan tarvitseman tuen ja osaa koordinoida oikeanlaiset tukitoimet, jotta oppilaan opinnot suoriutuvat mahdollisimman hyvin. Tehtävä sijoittuu yläkouluun ja rekrytoitava erityisopettaja tulee työskentelemään osana Kartanon yläkoulun erityisopetuksen tiimiä vastuualueenaan yläkoulun oppilaat.

Toivomme Sinulta

Etsimme erityisopettajaa, joka kykenee yhdessä erityisopetuksen tiimin kanssa ennakoimaan, ymmärtämään ja fasilitoimaan oppilaalle suunnatun tuen oikeamääräisyyden ja -aikaisuuden. Haemme aktiivista ja kollegiaalisuutta arvostavaa tekijää.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Kartanon koulu on yhteisöllinen ja tukea tarjoava työyhteisö. Meillä sinulle annetaan mahdollisuus työskennellä monipuolisesti ja olemme valmiita myös kuuntelemaan uusia ehdotuksia! Yhteisöllisyys ulottuu myös oppilaisiin, ja meille on tärkeää kaikkien hyvinvointi.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Rekrytoinnin eteneminen:

Käytämme tässä rekrytoinnissa anonyymiä rekrytointia. Työhakemuksesta piilotetaan ensimmäisessä käsittelyvaiheessa hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä liitetiedostot. Rekrytoiva esihenkilö valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat osaamisen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Anonymiteetti puretaan haastattelukutsujen lähettämisen jälkeen, minkä jälkeen rekrytointiprosessi jatkuu normaalisti.

Lisätietoja voit tehtävästä kysyä [email protected]

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi 31.7.2024 klo 15.00 mennessä.


Kelpoisuusehdot

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja erityisopettajan kelpoisuutta (yläkoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.
Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Meillä Järvenpäässä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä. Arvostamme erityisopettajan työtä, joten erityisopettajille ja erityisluokanopettajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle 100-150 €/kk rekrytointi/TVA-lisää.
  • Koeaika on kuusi (6) kuukautta
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Tietoa organisaatiosta

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sijainti
Kaskitie 10
Järvenpää

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti