Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Etuuskäsittelijöitä, vuorotteluvapaa

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Onko sinulle tärkeää saada päivittäisessä työssäsi aikaan jotakin tärkeää? Jos ihmisten auttaminen ja arjen turvaaminen kiinnostaa sinua, niin tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa.

Haemme neljää etuuskäsittelijää vuorotteluvapaan sijaisuuksiin ratkaisemaan asumistuki- ja perustoimeentulotukiasioita. Sijaisuudet ovat ajalla 1.1.-30.6.2024, 1.2.-31.7.2024 ja 22.2.-31.5.2024. Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi TE-toimistosta.

Työ on toimistotyötä, johon kuuluu tietokonetyön lisäksi yhteydenpitoa kirjallisesti ja puhelimitse sekä asiakkaisiin että yhteistyökumppaneihin. Työstä tekee innostavaa sen yhteiskunnallinen merkitys ja mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta esimerkiksi sosiaaliturvalainsäädännöstä.

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään.
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi esimerkiksi koulutusten avulla.
- palkan, joka on alkaen 2411,95 e/kk.
lounasedun ja työterveyshuollon.

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto.
- hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.
- rohkeutta ja kykyä itsenäiseen tekemiseen ja oppimiseen.
- tavoitteellinen työote.
pystyt hallitsemaan useita eri tietojärjestelmiä ja sinulla on hyvät tiedonhakutaidot.

Hyödyksi on myös, jos
- pidät itsenäisestä työskentelystä.
- olet valmis ottamaan vastaan haasteita, mutta et vierasta rutiinityötä.
olet hyvä ja yhteistyötaitoinen työkaveri ja tuot työyhteisöön positiivista asennetta.

Katsomme lisäksi eduksi kokemuksen etuuskäsittelystä ja vastaavista tehtävistä.

Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi ja saat meillä kattavat työterveyspalvelut.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöä. Teemme työtä monipaikkaisesti mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Haussa olevat tehtävät sijoittuvat yleisen asumistuen ja toimeentulotuen tiimeihin. Tiimeissä työskentelee noin 20 ammattilaista, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Kelassa esihenkilötyötä tehdään valmentaen, joten tiimin esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja valmentaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja katsotaan, voisimmeko me tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi. viimeistään 26.11.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Ilmoita hakemuksessa myös mahdolliset suosittelijan tiedot. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Saatamme käyttää esivalintavaiheessa myös videohaastatteluja. Henkilökohtaiset haastattelut on tarkoitus pitää joulukuun ensimmäisten viikkojen aikana.

Lisätietoja tehtävistä antavat mielellään asumistuen tiimipäällikkö Arto Lievonen ja toimeentulotuen tiimipäällikkö Antti Jäntti:
- ti 14.11. klo 14-16 Arto puh. 050 5517 202
- pe 17.11. klo 12-14 Antti puh. 050 5346 902
ma 20.11. klo 14-16 Arto puh. 050 5517 202

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme sekä käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite: Joensuu, FI, 80100 Joensuu
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 26.11.2023 21:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 10.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fa403aec-dc77-4b4b-a5f2-9e741ebdb9c9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Etuuskäsittelijöitä, vuorotteluvapaa

Joensuu
Pohjois-Karjala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti