Skip to main content

Express-myyjä, Onninen Express Vaasa

Hakuaika alkaa: 08.06.2023
Hakuaika päättyy: 26.06.2023

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostunutta Express-myyjää Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävänäsi on toimia Express-myymälässä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Työskentelet oma-aloitteisesti asiakkaiden ja tuotteiden parissa, niin että asiakkaiden päivittäinen asiointi myymälässä on helppoa ja sujuvaa. Osallistut tuotehallintaan ja tuotteiden esillepanoon, sekä kampanjoiden toteuttamiseen.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä ja Onnisella sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen tehtävän yritysasiakkaiden ja alan ammattilaisten parissa
  • opit monipuolisesti teknisestä tukkukaupasta: rakentamisesta, talotekniikasta ja myynnistä, mutta siistissä sisätyöympäristössä
  • hyvän perehdytyksen
  • Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Odotamme sinulta:

  • sujuvaa suomen- ja ruotsinkielen taitoa
  • kiinnostusta tekniseen tukkukauppaan
  • iloista asiakaspalveluasennetta, reippautta ja myyntihenkisyyttä
  • hyviä tietoteknisiä perustaitoja
  • vastuunottokykyä
  • kykyä ja halua omaksua uutta

Eduksesi on:

  • kokemus myymälätyöskentelystä
  • sähköalan ja sähkötuotteiden tuntemus
  • paikallisen urakoitsija-asiakaskunnan tuntemus

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Elina Mähönen, puh. 050 434 8139

Lähetä hakemuksesi 26.6.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Toimithan ripeästi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Express-myyjä, Onninen Express Vaasa

Onninen Oy
Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti