Skip to main content

Fastighetsingenjör

Som fastighetsingenjör inom Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) har du ett övergripande ansvar för förbundets fastigheter och stöder förvaltningen med sakkunskap i fastighetsärenden.

Vår verksamhet är under ständig utveckling och det finns goda möjligheter att utveckla och påverka det egna arbetet. Du blir en del av KST:s verksamhetsområde organisationsstöd som har internservice inom personal- och löneadministration, ekonomi, förvaltning samt IT.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att samordna och driva eller beställa projekt gällande nybyggnation, inköp och försäljning av fastigheter, upprätta drift- och underhållsplaner, sköta upphandlingar exempelvis gällande renoveringar, fastighetsskötsel och reparationer samt säkerställa att byggnaderna uppfyller myndighetskrav och att nödvändiga kontroller som t.ex. obligatorisk ventilationskontroll, energideklaration och att brandsyner utförs i tid. I rollen ingår även att delta i budgetarbetet och sköta försäkringsärenden kopplade till ansvarsområdet.

Hos oss får du ett varierande arbete och en mycket fin arbetsgemenskap. Vi tillämpar flextid och är måna om din möjlighet att kombinera arbetslivet med familjeliv och fritid. Vi erbjuder utökad företagshälsovård och friskvårdsförmåner via friskvård.ax.

Denna tjänst passar dig som är lösningsorienterad, engagerad och trivs med att jobba både självständigt och i team. Som fastighetsingenjör samarbetar du med många olika aktörer både internt och externt varför det är viktigt att ha en god servicekänsla. Arbetet har en stor inverkan på verksamhetsförutsättningarna och du behöver vara ansvarstagande, kunna prioritera och ta initiativ till förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Behörighetskravet är yrkeshögskoleexamen eller högskoleexamen inom fastighets-/ byggbranschen eller annan lämplig inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom bygg- eller fastighetsförvaltning samt kunskap och förståelse för gällande lagstiftningar och regelverk. Körkort är ett krav.

Tjänsten är ordinarie med en arbetstid på 36,25 timmar per vecka och inleds enligt överenskommelse. Prövotid tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 280 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.
36,25 h/vecka

Yhteystiedot: https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/fastighetsingenjor-532569/
Förbundsdirektör Katarina Dahlman, 018-532 802, [email protected]
Ekonomichef Jenny Tildeman, 018-532 804, [email protected]
Työpaikan osoite: Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 12.06.2023 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/14e869f6-d...
Ilmoitus jätetty: 23.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 14e869f6-d1c1-4aae-8d8e-c88688173d3d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Fastighetsingenjör

Kommunernas socialtjänst k.f., KST
Postiljonsgränd 3 AX 22100 Mariehamn, Åland, Mariehamn 22100
Maarianhamina
Ahvenanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti