Skip to main content

Festarityöntekijöitä Iisalmeen ja Kajaaniin!

Mitä tapahtuu ensi kesänä?

Oletko valmis viettämään kesän parhaat päivät festareilla? Haluatko olla osa tiimiämme ja tehdä työtä, joka ei tunnu työltä? Etsimme nyt uusia festarimestareita Savo-Kainuun alueelle ensi kesälle 2024! Työtehtäviä tarjolla monipuolisesti; anniskelua, ruokamyyntiä, siivoaminen, lippujen tarkistamista yms. Me autamme sinua löytämään työtehtävän,missä pääset loistamaan ja kehittämään omia taitojasi! 

Oletko kenties tällainen?

Haluat työskennellä siellä missä tapahtuu ja päästä luomaan mahtavia festarielämyksiä. Et pelkää kiirettä ja nautit nopea tempoisesta työympäristöstä. Sinun hymysi ei hyydy sateesta eikä auringon paahteesta. Voit olla kokenut konkari tai tapahtuma-alan tuleva tähti, asenne ratkaisee.

Mitäs me tarjotaan? 

Ikimuistoisia hetkiä mahtavassa työporukassa kun taustalla soi eturivin artistien hittibiisit. Saat arvokasta työkokemusta komistamaan ansioluetteloasi. Ja kyllä, palkkaakin tästä saa, sopimuksen mukaan. Mikäli sinulla riittää intoa ja halua niin työllistämme Eezylle myös muihin tehtäviin festareiden lisäksi.

Mistä sitten haetaan?

Helppoa! Klikkaa ohessa olevaa hakulinkkiä ja täytä hakemus mahdollisimman huolellisesti. Tuo esiin persoonaasi, osaamistasi ja motivaatiotasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hopihopi ja varmista paikkasi kesän parhaissa tapahtumissa. 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tarja Karhu
[email protected]
puh. 041 318 3142

Mari Svensk
[email protected]
puh. 040 689 0229

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti