Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Field-Myyjä, Valokuitunen Oy

Kokenut myyjä, myynnistä kiinnostunut, alanvaihtaja... nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen rooli monipuolisessa myynnin tehtävässä Suomen johtavalla valokuituverkkojen rakentajalla! 

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Haemme Valokuituselle ihmisten kohtaamisesta nauttivia ja rohkealla asenteella varustettuja osa-aikaisia ja kokoaikaisia myyjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Uudenmaan alueelle B2C ja B2B myyntiin! 

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi! 

MISTÄ TÄSSÄ TYÖSSÄ ON KYSE? 

Field on myyntiitiimimme erikoisjoukko, jonka tehtävä on monipuolinen sekä äärimmäisen mielenkiintoinen.

Työtehtävä on todella monipuolinen, jossa pääset tilanteesta riippuen yhdistämään taloyhtiömyynnin ratkaisukeskeisemmän myynnin, sekä yksityisasiakkaiden kanssa suoraviivaisemman toiminnan! Tässä tehtävässä on myös mahdollista päästä reissamaan Suomen sisällä erinlaisille myyntikeikoille! 

Myyntityössä kohtaat taloyhtiö- ja yksityisasiakkaita heidän kotonaan, eli suoraan siellä missä valokuituyhteyksille on tarvetta. Työssä kontaktoit ja tapaat kotitalouksia ja taloyhtiöiden asiakkaita puhelimitse ja myyntialueilla, kerrot mahdollisuudesta saada tasokkainen mahdollinen valokuituyhteys heidän kotiinsa.  Myyntialueemme ovat tarkkaan valittu siten, että niistä löytyy jo valmiiksi valokuidusta kiinnostuneita kotitalouksia.

Tässä työssä menestyt varmasti, jos sinulla on positiivinen ajattelutapa, hyvät sosiaaliset taidot, sekä halu oppia ja kehittää itseäsi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Koulutamme sinut tehtävään heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja saat tueksesi mahtavan tiimin ja ammattitaitoisen tiiminvetäjän! 

Tehtävä vaatii B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä täysi-ikäisyyttä! 

TYÖKAVEREINA OLEMME

  •  edistyksellisiä – valtakunnallisen valokuituinfran rakentamisen lisäksi kehitämme jatkuvasti työyhteisömme toimintatapoja.
    •  tukemassa sinua – teemme töitä itsenäisellä otteella, mutta tiimin tuki on vahva ja apu aina saatavilla.
    • energinen porukka – tsemppaamme toisiamme, teemme töitä kunnianhimoisesti ja juhlimme yhdessä onnistumisia. Hyvä ilmapiiri ja huumori ovat meille tärkeitä!
    • Olemme myös työntekijöidemme suosittelema työnantaja. Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 66

    • Olemma myös Great Place To Work -sertifioitu työpaikka.
    • Järjestemme myös joka kuukausi erilaisia kisoja tiimin kesken! 

    PERUSTIEDOT TEHTÄVÄSTÄ

    Tehtävässä on mahdollista työskennellä osa-aikaisesti (16-30h/vko) arkisin ti-to pääsääntöisesti klo: 16.00–20.00 ja la-su klo: 11.00–17.00 välisenä aikana. Tuntipalkka 12,50 €/h + kannustava provisiomalli. Tässä osa-aikasen myyjän tehtävässä minimimyyntitavoitteisiin päässet ovat tienanneet n. 20€/h! 

    Kokoaikaisena on mahdollista työskennellä (30-37,5h/vko) arkisin ti-pe pääsääntöisesti klo: 10.00–20.00 ja la klo: 11.00–17.00. Tässä tehtävässä minimimyyntitavoitteisiin päässet ovat tienanneet n. 3100€/h, parhaat myyjät voivat tienata yli 5000e/kk.

    HAE HETI JA TULE OSAKSI KASVUTARINAAMME!


    Haemme 3 myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Hakuaika on 16.4.2023 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! 

    Tiitus Väänänen, 0407147992, [email protected]

    Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä. www.valokuitunen.fi 

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Field-Myyjä, Valokuitunen Oy

    Porvoo
    Kokopäiväinen

    Julkaistu 14.04.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    2 000 000 - 9 999 999 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä

    Primary tabs

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti