Skip to main content

Ground Transportation Systems Finland Oy on osa Thales konsernia ja yrityksen kotipaikka on Kouvola. Konsernin palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 66 000 työntekijää. Yrityksen päätoiminta-alueet Suomessa on Suomen rautatieverkossa olevien järjestelmien asennus ja ylläpito.

Etsimme asiakkaallemme Ground Transportation Systems Finland Oy:lle Finance Manageria vakituiseen tehtävään. Työsuhde solmitaan Ground Transportation Systems Finland Oy:n kanssa.

Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä, mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Pääsääntöisesti vastaat yrityksen päivittäisestä toiminnasta yritystasolla. Sinulla on kokemusta taloushallinnosta ja ymmärrät numeroiden päälle. Huolehdit yrityksen operatiivisesta kirjanpidosta ja raportoinnista sisäisille sekä kansainvälisille sidosryhmille. Varmistat että kaikki yritystason sopimukset ovat kunnossa ja ajan tasalla. Tässä tehtävässä on tärkeintä, että sinulla on halu ja motivaatio tehdä asioita käytännössä.

Toivomme hakijoilta:
- vahvaa kirjanpidon osaamista,
- tilinpäätöskokemusta ja ymmärrystä tilinpäätöksistä,
- itsenäistä ja aktiivista työotetta,
- hyvää kommunikointi- ja raportointitaitoa sekä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa, joustavassa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolistasi huolimatta sinulla on laaja asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Myyntipäällikkö Martti Hannola, p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Martti Hannola, martti.hannola@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Finance Manager

Adecco
Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti