Skip to main content

FINANCE MANAGER

Talouspäällikkö kasvavaan, kansainväliseen yhtiöön

Talouspäällikkönä olet avainroolissa tukemassa Bertin Environicsin johtoa liiketoiminnan luvuin sekä ennustein ja vastaat ulkoistettujen resurssien hallinnasta.

Etsimme talouspäällikköä keskeiseen rooliin tukemaan Suomen organisaation johtoa liiketoimintalukujen seurannassa, ennusteiden rakentamisessa sekä talouden paikallisten prosessien kehittämisessä. Talouspäällikkönä vastaat Suomen yhtiön talouden ja rahoituksen prosesseista sekä ulkoistettujen resurssien kuten kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjauksesta ja hallinnasta. Teet tiivistä yhteistyötä konsernin talousosaston kanssa ja raportoit Suomen luvut sekä Suomen toimitusjohtajalle että konsernin talousjohdolle Ruotsiin ja Ranskaan. Kuukausittainen raportoinnin osalta tekemäsi työ ja ennustaminen on arvokasta tukea yrityksen johdolle ja auttaa heitä tekemään liiketoiminnan kasvua tukevia päätöksiä. Sinulla ei ole alaisia. Esihenkilönäsi toimii Suomen yhtiön toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta:

  • Noin 5 vuoden kokemusta erilaisista talouden / rahoitusalan tehtävistä
  • Kirjanpidon tuntemusta sekä ymmärrystä konsernin raportointiprosesseista
  • Aikaisempaa kokemusta talouden ennustamisesta ja suunnittelusta
  • Kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa on mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä turvallisuuden kiinnostavassa toimikentässä sekä ennen muuta hyvän työyhteisön ja osaavat kollegat. Tästä on osoituksena vuonna 2023 saavutettu Future Workplaces
-sertifikaatti. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa tulevaisuudessa ja ottaa entistä suurempaa vastuuta niin Suomen organisaatiossa kuin kansainvälisesti. Saat paikallisen suomalaisen toimijan edut, mutta käytössäsi ovat maailmanlaajuisen organisaation tuki ja resurssit. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka sekä joustavat työajat hybridityöskentelyä hyödyntäen.

Kiinnostuitko? Näetkö itsesi olennaisena osana Bertin Environicsin kasvua tulevaisuudessa?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen (www.mercuriurval.fi, viite FI-17872) mahdollisimman pian tai viimeistään 31.7.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urval, Joonas Peuhkuri, [email protected] tai numerosta +358 40 352 1171, 5.8.2024 lähtien.

Bertin Environics on yli 35-vuotias kansainvälinen teknologiayhtiö, joka kehittää ja valmistaa laitteita ja järjestelmiä kemiallisten, biologisten ja säteilevien vaarojen (CBRN) tunnistamiseksi. Yhtiön laitteita on käytössä yli 50 maassa. Tärkeimpiä asiakkaita ovat puolustusorganisaatiot ja muut viranomaiset. Noin 90 % liikevaihdosta tulee viennistä.

Vuoden 2022 lopulla yhtiö siirtyi osaksi ranskalaista Bertin technologies -konsernia ja muodostaa nyt yhdessä Ranskassa olevan liiketoiminnan kanssa Euroopan johtavan CBRN-liiketoiminnan. Liiketoimintaa johdetaan Mikkelistä ja se on hyvässä kasvussa. Mikkelin yhtiössä on noin 60 työntekijää.

Bertin Environicsilla on tytäryhtiö USA:ssa ja paikallistoimistot Malesiassa ja Kiinassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

FINANCE MANAGER

Bertin Environics / co Mercuri Urval
Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti