Skip to main content

Financial Controller

Haemme Terrafamelle Sotkamoon

Financial Controlleria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat, yhdessä Terrafamen ulkoisen laskennan tiimin kanssa, seuraavista kokonaisuuksista:

 • Kuukausi- ja kvartaalikatkoprosessit
 • Vuositilinpäätösprosessi
 • Ulkoisen laskennan prosessien ja järjestelmien kehitys
 • Veroraportointi
 • Suojauslaskennan ylläpito ja kehitys
 • Sisäisen valvonnan (Internal Control) kehittämiseen osallistuminen
 • CSRD-raportointiin osallistuminen
 • Pankkiyhteistyöhön osallistuminen
 • Toimit myös ostoreskontratiimin esihenkilönä tehtävänimikkeellä Financial Controller / Team Lead ja vastaat ostoreskontraprosessin kehittämisestä.

Odotamme sinulta:

 • Työkokemus: vähintään kahdeksan vuoden relevantti työkokemus, vastaavista tehtävistä tai esim. tilintarkastuksesta
 • Koulutus: ylempi korkeakoulututkinto, esim. laskentatoimen KTM
 • Osaaminen ja taidot: Kirjanpidon tuntemus, tilinpäätösosaaminen, FAS ja IFRS -osaaminen, verolainsäädäntö, hyvät Excel-käyttötaidot, sujuva kirjallinen ja suullinen englanti, vahvat viestintä- sekä tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme vastuullista tehtävää ainutlaatuisessa akkukemikaalien tuotantoketjussamme. Tehtävään sisältyy erittäin joustava etätyömahdollisuus. Tukena työssäsi on vahva talous-, rahoitus- ja tietohallintotiimi. Raportoit työssäsi laskentapäällikölle.  Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistäytymismahdollisuuksien avulla. 

Terrafamella pääset näköalapaikalle kansainväliseen, kehittyvään ja mielenkiintoiseen liiketoimintaympäristöön. Terrafamen 2023 liikevaihto oli 561 miljoonaa ja käyttökate 99 miljoonaa euroa. Terrafamen palveluksessa oli 2023 vuoden lopussa 842 henkilöä ja lisäksi keskimäärin 1 038 kumppaniyritysten palveluksessa olevaa henkilöä.

Terrafamen pääkonttoritoiminnot sijaitsevat Tuhkakylällä, noin ½ h Sotkamosta ja Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville. Huomioithan, että valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumeainetestaus. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7.2024 alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00-10.00 laskentapäällikkö Susanna Kärkkäinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytä hakemus viimeistään 15.8.2024. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

 

Liikenne sähköistyy. Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Kun sähköautojen akuissa käytetään kestävästi tuotettuja kemikaaleja, hiilidioksidipäästöt vähenevät merkittävästi. Se on meidän tapamme muuttaa maailmaa. Vaikuttavaa tuotantoprosessiamme pyörittää noin 800 hengen joukkue Sotkamossa, lähellä Kajaania.

Terrafame vaikuttavuus

Terrafame synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Terrafame synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Terrafame

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Terrafame Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Financial Controller

88600 Sotkamo
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti