Skip to main content

Fleet Specialist K-Auto Leasing Oy, Espoo

Hakuaika alkaa: 03.02.2023
Hakuaika päättyy: 24.02.2023

K-Auto Leasing etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Fleet Specialistia. Tehtävässäsi työskentelet erityisesti palautuvien leasingautojen parissa. Teet yhteistyötä palautustarkastuksiin liittyvien kumppaneidemme kanssa, käsittelet ja analysoit palautustarkastusraportteja sekä koordinoit autojen huolto-, vauriokorjaus- ja myyntiprosessia. Tehtäviisi kuuluu myös pooliautojen hallinnointia, asiakasluovutuksia sekä autojen ja tarvikkeiden kuljetusten organisointia.

Tarjoat laadukasta asiakaspalvelua sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille koskien autojen palautuksiin ja tarkastuksiin liittyviä kysymyksiä. Toimit myös apuna leasingtoiminnan kehittämisessä sekä käsittelet muita leasingsopimuksiin liittyviä asioita, kuten esimerkiksi rengasuusintalupia.

Olet autokaupan ammattilainen ja osaat toimia oma-aloitteisesti ja nautit monipuolisista työtehtävistä. Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta autokaupasta/leasingtoiminnasta
- Jälkimarkkinointiosaaminen katsotaan eduksi
- Asiakaspalvelukokemusta
- Halua kehittää uutta liiketoimintaa
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- Positiivista asennetta
- Englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa
- Microsoft Office – ohjelmien osaamista
- Ajokortti on työtehtävässä välttämätön

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autossa voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Technical Fleet Specialist Ville Ingström p. 0408676505 (ei viikolla 7) sekä esimiehenä toimiva Head of Leasing Operations Mika Lehmuskallio puh. 0503209750 (ei viikolla 8). Rekrytoitavan henkilön toimipaikka sijaitsee Espoossa.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pe 24.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.
K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.

Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti