Skip to main content

Frontend-kehittäjä

Herkullisia hetkiä verkkokauppakehittämisen parissa – niitä voimme ainakin sinulle luvata, jos tartut tähän tarjoukseen ja liityt inhouse-kehitystiimimme Frontend-kehittäjäksi. 

Oletpa sitten uusia haasteita pohtiva inhouse-osaaja tai tällaiseen rooliin siirtymistä pohtiva konsultti, meillä on tarjota sinulle merkittävä rooli verkkokauppamme kehittämisessä. Verkkokauppa on Kotipizzan tärkein myyntikanavamme. Siksi kykymme suunnitella, rakentaa ja kehittää toimivaa verkkokauppaa on meille strategisesti tärkeää osaamista – nyt ja tulevaisuudessa. 

Missä olemme nyt? 

Verkkokauppamme toimii alustana noin 300 ravintolalle. Siihen liittyvät myös ravintoloiden järjestelmät sekä tilausten valmistus- ja toimitusprosessit. Verkkokauppamme ei ole valmiin eCommerce-alustan päälle rakennettu, saati kokonaisuutemme siis mitenkään triviaali. 

Verkkokauppatiimimme on tärkeä osa liiketoimintaa, mikä tekee työstämme suunnitelmallista ja kokonaisuuksiin keskittyvää. Keskitymme pääasiassa uusien kokonaisuuksien rakentamiseen unohtamatta jatkuvaa asiakaskokemuksen kehittämistä palautteen ja analytiikan perusteella.  

Minkälaista meillä on olla töissä? 

“Kotipizzalla ihan tärkeintä niin tiimi- kuin organisaatiotasolla on meitsille se, että voi olla oma itsensä. Tykkään siitä, että oman tiimin toimintatapoja tarkastellaan yhdessä ja niitä kehitetään kokoajan siihen suuntaan, mikä auttaa just sillä hetkellä tekemistä. Esihenkilö jakaa hyvin valtaa ja vastuuta, mutta samalla suojelee tiimiä työtehtävien backlogilta niin,  että tiimi voi keskittyä ajankohtaisiin juttuihin. Työt suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä ja aina saa apua tarvittaessa, oli ongelma sitten tekninen tai prosesseihin liittyvä. Työtä tehdään sopivalla temmolla, koska halutaan saada asioita valmiiksi, mut mitään todella tiukkoja deadlineja ei ole kuin oikeasti tarvittaessa. Tehdään siis mielummin hyvää valmiiksi, kuin kiireellä vain jotakin.”  -Renne Brandt, fronttidevaaja  

“Parasta tässä on tiimi. Suunnitellaan asioita yhdessä. Kuka tahansa voi nostaa ideoita ja ongelmia esiin. Nauretaan paljon. Arvostan sitä, että Rasmus on esihenkilönä lähellä tiimiä ja tekemistä. On myös ollut antoisaa päästä sukeltamaan kunnolla pizzan maailmaan: ravintolavierailuja, analytiikan tutkimista, palautteeseen pureutumista, tulevien tuotteiden maistiaisia ja parin päivän pizzanpaistokoulutuskin. Ei ole yhtään ikävä konsulttina eri projektien välillä poukkoilua.” -Ville Kähkönen, suunnittelija 

Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä seitsemän kehittäjää ja yksi designer. Meistä neljä työskentele jo inhouse-roolissa, ja tavoitteenamme on nyt vahvistaa sisäisen tiimimme vahvuutta.   

Tiimimme on aktiivisesti mukana päättämässä kehityskohteista ja mielipiteillämme on merkitystä tulevaisuuden kannalta. Liiketoiminnalliset tavoitteemme ovat yhteisiä tavoitteitamme. Uskomme, että myös saavutamme ne – sinun kanssasi. 

Mihin olemme menossa? 

Meillä on jo tällä hetkellä toimiva verkkokauppa, mutta haluamme rakentaa siitä entistäkin toimivamman, sillä meille hyvä ei ole riittävän hyvä. Kuuluisana pizzaperjantaina verkkokauppamme läpi kulkee yli 10 000 tilausta, ja tavoitteenamme on rakentaa verkkokaupastamme entistäkin nopeampi ja helppokäyttöisempi. 

Ravintola-ala on murroksessa, mikä tarjoaa meille alalla oleville teknisille osaajille kiehtovia mahdollisuuksia. Olemme viemässä kokonaista toimialaa verkkoon. Koska haluamme olla jatkossakin edelläkävijä, elämme todella kiinnostavia aikoja näin kehittäjänkin näkökulmasta. Puhuttelisiko sinua mahdollisuus viedä Kotipizzaa yrityksenä eteenpäin?   

Tuleva työkaverimme 

Meillä on haussa työkaveri, jolla on jo kertynyt kokemusta frontend-kehittämisestä. Arvostamme kokemusta ja pidämme tärkeänä, että olet ollut vastuussa jonkun palvelun pyörittämisestä tai olet valmis ottamaan nykyistä tehtävääsi enemmän teknistä vastuuta. Sinulle tuttuja ovat jo: 

  • React  

  • TypeScript

  • Pilvipalvelut (meillä Azure) ja Static Web Apps  

Luonnollisesti toivomme sinun olevan joukkuepelaaja. Koska työskentelemme moniosaajaympäristössä, on ehdottoman hienoa, jos tykkäät tehdä töitä myös eri teknologioista vähemmän perillä olevien kanssa. Emme etsi tiiminvetäjää tai PowerPoint-arkkitehtia, vaan tekijää.  Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen ja saatat maaliin sen minkä aloitat. Viet meitä eteenpäin suunnitellen ja toteuttaen asiakasystävällisen verkkokaupan sekä olet myös meidän laillamme rohkea tuomaan omat näkemyksesi esille - niitä me haluamme kuulla. 

Miksi hyppäisit tähän jengiin? 

Sinua varmasti kiinnostaa, mitä me voimme sinulle tarjota ja miksi tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua. 

  • Suhteemme asiakkaisiimme ja ravintoloihimme on vahva ja suora, joten saamme nopeasti palautteen – on kyse sitten verkkokaupan toiminnoista tai uudistustemme onnistumisesta. Palkitsevaa, eikö? 

  • Meillä tulet tekemään kehitystyötä järkevillä resursseilla ja aikatauluilla. 

  • On kyse sitten pizzojemme täytteiden alkuperästä, hiilijalanjäljestämme tai työntekijäkokemuksestamme, me otamme vastuullisuuden vakavasti. Lupaamme pitää sinusta hyvää huolta. 

  • Meillä työskentelet hybridityömallilla. Toisin sanoen, olemme sitoutuneet työskentelemään puolet työajasta lähityössä, sillä uskomme sen tukevan työskentelyämme kohti tavoitteitamme - yhdessä. 

  • Ja on meillä rahanarvoisia etujakin, kuten lounas-, virike- ja työsuhdepyöräetu sekä kattavat vakuutukset.  

Me haluamme tehdä Suomen parasta verkkokauppaa. Emme ehkä ihan sitä vielä olla, mutta tämä on se mentaliteetti, millä teemme hommia. Ammattiylpeydellä ja rohkeudella. 

Tuntuuko, että voisit olla etsimämme uusi työkaveri? 

Siinä tapauksessa olisi hienoa kuulla lisää sinusta. Työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta 22.2. mennessä. 

Jos sinulla on vielä mielessä kysymyksiä tai haluat kuulla lisää tehtävästäsi, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, tekkijohtajamme Rasmus Back juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat puhelimitse 020 771 6738 tai sähköpostitse [email protected]. 

Jos haluat, voimme myös sopia, että alkuun vain tavataan, jos et ole juuri nyt hakemassa uutta työpaikkaa. Samalla voimme kertoa sinulle tarkemmin, millaisia suunnitelmia meillä on tulevaan. Tervetuloa käymään päämajassamme Kalasatamassa tai vaikka pizzalounaalle tiimin kanssa. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti