Skip to main content

Etsimme Taratest Oy:lle geosuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen Pirkkalan, Vantaan ja Turun toimipisteeseemme.

Kyllä, luit oikein, avoimia paikkoja on monikossa. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta valmistunut tai valmistuvassa oleva. Meille tärkeintä on löytää oikeat tyypit oikealla asenteella, sillä työ tekijäänsä opettaa.

Taratest Oy on vuonna 1978 perustettu rakennusalan konsulttitoimisto, joka työllistää tällä hetkellä noin 150 osaajaa. Yrityksen palvelut koostuvat pääosin geosuunnittelusta ja sitä tukevista maa- ja kallioperätutkimuksista, erilaisista maarakentamisen ja kiviainestuotannon palveluista sekä monipuolisista ympäristötutkimuksista ja selvityksistä. Me saamme tiedon irti maasta.

Tehtävänkuvaus

Geosuunnittelijan tehtäviin kuuluvat erilaiset maa- ja pohjarakentamisen geotekniset suunnittelutehtävät, geotekninen laskenta sekä monipuolisesti muut geotekniikan asiantuntijan tehtävät pääasiassa talonrakennus- ja infrakohteissa. Työtehtäviin kuuluvat geoteknisen suunnittelun lisäksi esimerkiksi vastuusuunnittelijan tehtävät ja oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan myös mahdolliset projektipäällikön tehtävät. Työtehtävien sisältöön on mahdollisuus vaikuttaa oman mielenkiinnon, kokemuksen ja osaamisen kautta.

Edellytykset

 • Tehtävä soveltuu sinulle, jolla on AMK tai yliopistotutkinto rakennus-, maanrakennus- tai vastaavalta soveltuvalta alalta. Voit olla kokenut konkari jo pitkällä työkokemuksella, vasta valmistuntu tai opintojesi loppusuoralla. Myös opintojen lopputyön tekeminen meillä on mahdollista. Katsomme kaiken geosuunnittelun, infrarakentamisen tai pohjatutkimus osaamisen ja tuntemuksen eduksesi
 • Arvostamme sitä, että sinulta löytyy FISE:n myöntämät pohjarakennesuunnittelu pätevyydet tai jos niitä ei vielä löydy, niin olet valmis suorittamaan ne sekä täyttämään niihin tarvittavat koulutusvaatimukset
 • Tehtävän hoitamista auttaa hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot, kiinnostus alaan, tavoitehakuinen asenne töiden hoitamiseen sekä työympäristön ymmärtäminen
 • Perus toimisto-ohjelmistojen (mm. Excel ja Word) osaaminen on tässä tehtävässä oltava hyvä. Lisäksi keskeisenä työvälineenä käytössä on AutoCad ja 3DWin. AutoCad ja 3DWin osaamista emme uudelta työntekijältä edellytä, mikäli näppäränä tietokoneen käyttäjänä koet oppivasi uudet ohjelmat nopeasti. Kaiken kokemuksen geoteknisistä mitoitusohjelmista ja muista suunnitteluohjelmista katsomme eduksesi.
 • Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen
 • Kommunikoit sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen kielen lisäksi hyvin myös englannin ja/tai ruotsin kielellä
 • Odotamme, että sinulla on vähintään B -ajokortti

Tarjoamme

Taratest Oy tarjoaa työntekijöilleen vakituisen, mielekkään ja itsenäisen työn mukavassa ja rennossa porukassa - jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä yrityksen mukana! Taratest Oy haluaa tukea työntekijöidensä vapaa-ajan liikunta- ja kulttuuri harrastuksia, tarjoamme henkilöstöllemme laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, koulutamme ja kehitämme työntekijöidemme osaamista ja palkitsemme onnistumisista. Meillä on myös tapana kokoontua yhteen useamman kerran vuodessa, välillä painavamman asian ja välillä vapaa-ajan aktiviteettien parissa.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
 • Raportoit osastopäällikölle
 • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive
 • Puhelin- ja lounasetu
 • Perehdytysjakson jälkeen on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
 • Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Tuukka Räsänen, puh 0400 952 419 tai tuukka.rasanen@taratest.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Geosuunnittelija

Pirkkala
Vantaa
Turku
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 23.11.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti