Skip to main content

Geotekninen suunnittelija

Työpaikan kuvaus

Haemme Ouluun Infrapalvelut – osastolle geosuunnitteluun muutaman vuoden kokemuksen omaavia alan osaajia. Toimintamme kasvaessa tarvisemme joukkoomme ammattitaitoisia ihmisiä rakentamaan tulevaisuutta osana globaalia yhteisöämme.

Haluatko tehdä ja kehittää geoteknistä asiantuntijatyötä mm. vaativissa siltakohteissa, talonrakennuskaivannoissa, teollisuus- ja satamakohteissa ja ST-hankkeissa? Meillä pääset osallistumaan em. hankkeisiin yhdessä AFRYn laajan asiantuntijajoukon kanssa. Meillä on vahva jalansija paikallisten rakennusliikkeiden kanssa, mikä mahdollistaa sujuvan suunnitelun ja työmaakäyntien yhdistämisen.

Geosuunnittelijan ymmärrys maan, veden ja rakenteen yhteistoiminnasta on nykyisin hyvin arvostettu ja kysytty taito. Lisäksi kyky hahmottaa, miten valmis rakenne saadaan toteutettua on osa ammattitaitoa. Näihin meillä on tarjota eväät kehittää itseäsi.

Asiakkaitamme ovat julkiset väylä- ja satamarakennuttajat, kunnat ja kaupungit, metalli- ja kaivosteollisuus sekä rakennusliikkeet.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme myös yhtiömme kansainvälisiin projekteihin.

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • AMK-insinöörin tai DI:n koulutus geotekniikan alalta
  • sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • suunnittelutausta ja kokemusta pohjarakenteiden suunnittelusta vähintään kolmen vuoden ajalta

Geosuunnittelijan tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta. Arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa, ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja osaamista sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen.

Tarkempi tehtävänkuva määritellään hakijan kokemuksen ja taitojen mukaan.

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY?

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä saat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja laajentaa osaamistasi uusille osa-alueille sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuasiantuntijoiden kanssa vauhdikkaassa ja kansainvälisessä projektiympäristössä.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden.

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Työsuhde-edut AFRYllä  

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro.   

Vastuullisuus AFRYllä  


Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta    

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa geotekniikan ryhmäpäällikkö Ari juntunen, p. 010 334 9068, [email protected] ja osastopäällikkö Heikki Hekkala, p. 050 412 3030, [email protected].

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.12.2023 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Geotekninen suunnittelija

Oulu
Etätyö

Julkaistu 12.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti