Skip to main content

Geosuunnittelija tai geosuunnittelun projektipäällikkö

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita ja haemme nyt joukkoomme geosuunnittelijaa tai geosuunnittelun projektipäällikköä.

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Toimintamme kasvaa ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme monipuolisessa toimintaympäristössä. Haemme geotekniikan suunnittelijaa ja/tai projektipäällikköä monipuolisiin suunnittelutehtäviin infrarakentamisen kohteisiin vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti rakennusalan osaajien kanssa osana Jyväskylän infrasuunnittelutiimiä. Jyväskylän toimistolla meitä Rambollaisia on reilut 100 monialaisesti edustettuna. Mielenkiintoisia kohteita on Jyväskylän lisäksi myös laajasti Jyväskylän ulkopuolella. Pääset suunnittelemaan geotekniikkaa laaja-alaisesti sekä oppimaan samalla uutta!

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

 • työnkuvaasi kuuluu monipuolisia projektisuunnittelutehtäviä
 • itsenäinen ja ohjattu työskentely infran ja talonrakentamisen geosuunnittelutehtävissä

Kokemukseesi suhteuttaen keskeisiä tehtäviäsi ovat edellä mainittujen tehtävien lisäksi:

 • Kokeneena asiantuntijana toimiminen oman erikoisosaamisesi mukaisissa kysymyksissä
 • Projektien laadunvarmistus ja suunnittelijoiden osaamisen kehittäminen
 • Asiakashankinta ja yhteydenpito

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset.

Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

 • aiempaa kokemusta geosuunnittelusta
 • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta kuten DI, Ins AMK tai Ylempi Ins AMK
 • Sujuva suomen kielen taito (suullinen ja kirjallinen), muut kielet katsotaan eduksi
 • Sujuvaa AutoCad ohjelmiston hallintaa, eduksi katsotaan Novapoint ja 3Dwin ohjelmistojen tuntemus
 • Eduksi katsotaan kokemus Geocalc, Novapoint, 3Dwin ohjelmistojen tuntemus
 • Mallinnuskokemus katsotaan eduksi

Työ on haasteellista ja arvostamme hakijalta huolellisuutta, kykyä omaksua uutta, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Mitä tarjoamme sinulle

 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa. Omistajamme on Ramboll-säätiö, joka mahdollistaa Rambollin, työntekijöidemme ja palvelemiemme yhteisöjen itsenäisen kehittämisen pitkällä aikavälillä

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. 

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.08.2024. Haethan paikkaa mahdollisimman pian, koska haastattelemme ja teemme päätöksiä jo hakuajalla.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Timo Laurinmäki puh. +358 (40) 7513824

 

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Geosuunnittelija tai geosuunnittelun projektipäällikkö

Jyväskylä
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 22.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti