Skip to main content

Grillimyyjä kesäksi Nastolaan!

Kiinnostaako kesätyö grillimyyjänä? Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa pian!

Haemme asiakkaallemme reipasta ja iloista GRILLIMYYJÄÄ kesäksi Lähde kioskille Nastolaan! Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli asiakaspalvelutyö on lähellä sydäntäsi, omaat reippaan työskentelyasenteen, eikä hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä!

Työtehtävänäsi on erinäiset grillillä tehtävät työt. Hakijalta odotamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä ja suurta etua on, jos sinulla kokemusta myös ruoanvalmistus tehtävistä. Asenteeltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa. Tähän tehtävään vaaditaan täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassi. Anniskelupassi on eduksi.

Työtunnit lähentelee täysiä viikkotunteja ja työaika sijoittuu kioskin aukioloaikojen ympärille, eli olethan valmis tekemään töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Töitä on tarjolla kesän ajaksi alkaen toukokuusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, jätä rohkeasti hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi sekä mitä osaamista sinulta löytyy. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Joona, p.050 3397633, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Grillimyyjä kesäksi Nastolaan!

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti