Skip to main content

Hae yrittäjäksi K-Raudan kauppiasvalmennukseen!

Onko sisälläsi palo kaupan yrittäjyyteen, rakennusalaan ja etsit uutta suuntaa urallesi? Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset sekä rakentaminen ja remontointi lähellä sydäntäsi? Haluatko kehittää tunnettua rautakauppakonseptia asiakkaiden ehdoilla? Tule osaksi uudistuvaa K-ryhmää ja kirjoita oma kappaleesi kaupan alan menestystarinaan.

 

Etsimme K-ryhmään uusia intohimoisia rautakauppiasyrittäjiä K-Rauta-ketjuun eri puolelle Suomea. Kauppiasyrittäjänä olet itsenäisesti vastuussa omasta liiketoiminnastasi – sinulla on kuitenkin tukenasi Keskon laaja asiantuntijaverkosto ja K-Rauta-ketjussa noin 100 ja K-ryhmässä yli 1000 kauppiaskollegaa. Kaikki kauppiasyrittäjät käyvät noin vuoden mittaisen kauppiasvalmennuksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa vähittäiskaupan kokemusta. Tärkeämpää on kiinnostus kaupan alaan ja ihmisten johtamiseen sekä kyky toimintojen jatkuvaan kehittämiseen. Asiakaslähtöisyys sekä hyvät valmiudet johtamiseen ovat ehdottomia edellytyksiä K-kauppiaana menestymiselle.

 

Hyvän pohjan K-Rauta-kauppiaana toimimiseen antavat esimerkiksi kokemus vähittäiskaupasta, B2B-asiakkaiden myynnistä tai rakennusalan tuntemus. Sinulla voi olla työkokemusta esimerkiksi rautakaupasta, yritys- tai erikoisliikemyynnistä, rakennusliikkeestä tai rakennusteollisuudesta.

 

Tiivistetysti odotamme sinulta

  • mahdollisuutta ja taloudellisia edellytyksiä sitoutua kauppiasvalmennukseen, jonka aikana myös työskentelet K-Raudassa
  • vastuullista asiakaslähtöistä yrittäjyyttä
  • kykyä valmentavaan henkilöstöjohtamiseen
  • hyviä esihenkilötaitoja ja kokemusta esihenkilötyöstä
  • suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatapaa
  • kaupan alan tutkintoa, korkeakoulututkintoa, esimerkiksi tekniikan tai liiketalouden tutkintoa tai 2. asteen soveltuvaa ammattitutkintoa ja kaupan alan tai rakentamisen- ja/tai talotekniikan alan työkokemusta.

 

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme K-ryhmässä panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja kauppiaana meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. Liiketoiminnan kehittämisen apuna sinulla on käytössäsi K-ryhmän maailmanluokan asiakasdata ja työkalut. Sinulla on mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaasi yhteisössä, joka kehittää itseään ja rakentaa kaupan tulevaisuutta asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja vastuullisuus ovat kaiken työmme perusta.

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

 

Lisätietoja kauppiasvalmennuksesta ja kauppiaana toimimisesta löydät osoitteesta www.kesko.fi/k-kauppiasura

 

Lähetä hakemuksesi: www.kesko.fi/k-kauppiasura/hakemus. Haku auki jatkuvasti. 
 

Sijainti

Haemme K-kauppiasvalmennettavia ympäri Suomen. Tutustu Kauppiasuran hakemus -sivuilta löytyvään aluekarttaan, kun määrittelet hakemuslomakkeeseesi ensisijaista aluetoivettasi. Voit vielä tarkentaa aluetoivettasi ”Muu vapaamuotoinen aluetoivomus” -kohtaan. Näin hakemuksesi ohjautuu oikealle henkilölle.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hae yrittäjäksi K-Raudan kauppiasvalmennukseen!

Tornio
99600 Sodankylä
Inari
98100 Kemijärvi
Tampere
Ylöjärvi
38200 Sastamala
Rauma
34800 Virrat
Seinäjoki
61600 Jalasjärvi
39700 Parkano
Savonlinna
Mikkeli
52300 Ristiina
41520 Hankasalmi
Pieksämäki
Jyväskylä
77600 Suonenjoki
Kuopio
73100 Lapinlahti
74700 Kiuruvesi
85800 Haapajärvi
91500 Muhos
86300 Oulainen
Kajaani
89600 Suomussalmi
Raahe
Kuusamo
Oulu
Yrittäjä

Julkaistu 21.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti