Skip to main content

Hallintoasiantuntija, Päätöksenteon tuki

Vakinainen työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Hallintopalvelut, Päätöksenteon tuki

Työavain: KASKO-05-51-24
Haku Päättyy: 31.07.2024 klo 16:00
Palkka: 3666,46 €/kk
Palvelussuhde: 2.9.2024
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Haemme hallintoasiantuntijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen kasvatuksen ja koulutuksen toimialan päätöksenteon tuen yksikköön.

Hallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat toimialan tiedonhallinnan koordinointi, ohjaaminen ja kehittäminen yhdessä muiden tiedonhallinnan asiantuntijoiden kanssa. Hallintoasiantuntija osallistuu tiedonhallintaan liittyvien monenlaisten velvoitteiden toimeenpanoon, kouluttamiseen ja ohjeistamiseen.

Hallintoasiantuntija osallistuu hallintomenettelyn kehittämiseen ja neuvontaan, sekä hallintopäätösten valmisteluun. Hallintoasiantuntija toimii pääkäyttäjänä Ahjossa, joka on Helsingin kaupungin asianhallinnan sekä viranhaltija- ja toimielinpäätöksenteon järjestelmäkokonaisuus. Hallintoasiantuntija myös antaa tukea Ahjon käyttöön kasvatuksen ja koulutuksen toimialan valmistelijoille ja esittelijöille.

Hallintoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat lisäksi kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston pöytäkirjanpitäjänä toimiminen, pöytäkirjojen laatiminen sekä tiedotus, viestintä ja neuvonta luottamushenkilöille ja valmistelijoille. Tehtävään sisältyy luottamushenkilötoiminnan ja päätöksenteon kehittämistä ja koordinointia sekä muut toimielinten toiminnan järjestämiseen liittyvät asiat.

Tehtäväkohtainen palkka on 3666,46 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Tervetuloa työskentelemään asiantuntijayksikköömme! Olemme hallinnon ammattilaisia juristeista tietosuojaan, hallintoon ja tiedonhallintaan. Meidän joukossamme et jää yksin, sillä työmme perustuu vahvaan kollegiaaliseen tukeen, yhteistyöhön ja verkostomaiseen työskentelyyn. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja rohkeaa työskentelyotetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdeasuntoja, tukea työmatkoihin, alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhd...).

Jätäthän hakemuksesi 31.7.2024 klo 16 mennessä. Henkilökohtaiset haastattelut järjestetään elokuun ensimmäisinä viikkoina.


Kelpoisuusvaatimukset:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä tiedonhallinnan ja kunnallishallinnon tuntemus ja käytännössä hankittu tehtävien edellyttämä kyky ja taito.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen tiedonhallintaan liittyvistä tehtävistä ja kunnallishallinnosta.


Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
hallintopäällikkö Marko Enberg
09 310 88591

Lisätietoa
www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hallintoasiantuntija, Päätöksenteon tuki

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti