Skip to main content

Hammashoitaja Puistosairaala Jatkuva Haku

Valloita hammashoidon maailma päivätyössä, joka on täynnä vaihtelua ja mahdollisuuksia erikoissairaanhoidossa!

Haemme nyt vakituisia hammashoitajia Suusairauksien yksikköön, joka sijaitsee Meilahden kampusalueella, luonnonläheisessä ympäristössä Puistosairaalan tiloissa – aivan meren ja puiston äärellä. Työpäivät ovat säännöllisiä, virka-aikaan maanantaista perjantaihin klo 7.30–15.45.

Meillä pääset tekemään monipuolista hammashoitoa, edustaen kaikkia suun hoidon erikoisaloja, kuten protetiikkaa, purentafysiologiaa, oikomista, parodontologiaa, kariologiaa ja endodontiaa. Lisäksi olemme laajentuneet yhdistymällä Yleisanestesiahammashoidon yksikön kanssa, mikä tarkoittaa, että hoidamme myös yleisanestesiapotilaita ja kiireellistä hoitoa vaativia infektiofokuspoliklinikan aikuispotilaita. Erikoissairaanhoidossa työnkuvasi voi poiketa aiemmasta koulutuksestasi ja kokemuksestasi, mutta älä huoli – meillä on kattava perehdytys, joka auttaa sinut alkuun. Täällä sinua ohjataan ja tuetaan moniammatillisessa tiimissä, eikä ketään jätetä yksin.

Jos kaipaat vaihtelevaa ja monipuolista työtä osana huippuosaajista koostuvaa tiimiä, tässä on sinun tilaisuutesi! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja kehittämismyönteisessä ympäristössä. Lisäksi saat nauttia kattavista henkilöstöeduista, kuten ePassista (liikunta- ja kulttuuriseteli),nlaajoista koulutusmahdollisuuksista, harrastuskerhoista ja monista muista eduista, aina työsuhdemökeistä ja -asunnoista sairaan lapsen hoitopalveluihin asti.

Tutustu meihin ja tunnelmaamme Instagramissa HUSin hus_sairaala -tilin kohokohdissa. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tervetuloa joukkoomme, missä jokainen päivä on merkityksellinen osa elämäntyötämme. Lähetä hakemuksesi hakuajan puitteissa ja liity mukaan tähän inspiroivaan työyhteisöön.

Tehtäväkohtainen palkka on 2540,67 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kati Jordan p. 040 8659784

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Pää- ja kaulakeskuksessa hoidamme silmätautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suu- ja leukasairauksien potilaita. Yksikköömme kuuluu myös puheterapian asiantuntijayksikkö. Toimintaamme on pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoossa, Lohjalla, Raaseporissa ja Hyvinkäällä. Hoidamme potilaita myös valtakunnallisesti. Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille itsenäisen työn, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden uralla etenemiseen kannustavassa työilmapiirissä.

Hae ennen 15.12.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hammashoitaja Puistosairaala Jatkuva Haku

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti