Skip to main content

Hampurilaistyöntekijä Hesburger Kuopio Puijonlaakso, Kolmisoppi ja Päiväranta

Haluaisitko osaksi maailman majointa työporukkaa?

Etsimme hampurilaistyöntekijää Hesburger Kuopio Puijonlaakso, Kolmisoppi ja Päiväranta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 20-40 h / 3 vko. Tai sopimuksen mukaan.

⏰Tarjoamme työtunnit joustavasti omaan tilanteesi sopien.

Palkka on 11,38-12,09 € tunnilta riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi.

Tarjoamme lisäksi Epassin kulttuuri- ja liikuntaedut. Ja mikä parasta, etuus voi olla jopa 600 € vuodessa!

Saat alennuksen ruokatuotteistamme. Työajalla alennus on -50 % ja vapaa-ajalla -25 %. 

Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista mm. IPA-palkinnoilla.

Mikä ihmeen IPA-palkinto? Tästä ja muista kannusteistamme kerromme sinulle tarkemmin työhaastattelussa.

Mitä työ pitää sisällään? Työtehtäviisi ravintolassa kuuluu mm. asiakaspalvelu, herkullisten tuotteidemme valmistus sekä ravintolan siisteyttä ylläpitävät toimet. Kokemuksesi karttuessa omavalvontamme ja varastonhallinnalliset työtehtävät tulevat sinulle tutuiksi.

Ei aikaisempaa kokemusta? Ei hätää. Koulutamme sinut tehtäviisi ja tukenasi on ravintolamme mahtava tiimi. Meillä Hesburgerilla on kattava koulutusjärjestelmä, HeseAkatemia, joka takaa sinulle perehdytystä työsuhteesi alussa sekä sen aikana.

Kiinnostuitko? Kerrassaan mahtavaa! Tutustu ihmeessä työntekijöihimme ja heidän työpäiviinsä tarkemmin täältä: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin/mun-vuoro 

Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy yhdeksästä maasta: Suomesta, Liettuasta, Virosta, Latviasta, Bulgariasta, Ukrainasta, Saksasta, Puolasta ja Romaniasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 700 henkilöä. Vuoden 2023 verollinen myynti Suomessa oli 286 miljoonaa euroa ja ulkomailla 172 miljoonaa euroa.

Hakuaika alkaa: 10.07.2024 16:00Hakuaika päättyy: 17.07.2024 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti