Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hankekehitysasiantuntija, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

 Hankekehitysasiantuntija, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.12.2022 (tai sopimuksen mukaan) 
 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hakee kokenutta hankekehitysasiantuntijaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ottaa vastuulleen 1.1.2023 Vantaan ja Keravan alueen sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen järjestämisen. Hyvinvointialueen palvelukseen siirretään sekä Vantaan että Keravan kaupunkien työntekijöitä, mutta hyvinvointialueen organisaatiota täytyy myös vahvistaa uusilla tekijöillä.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintaan siirtyy kaupungeilta ja kuntayhtymiltä toimitiloja noin 185 000 neliömetriä ja asuntoja noin 56 000 neliömetriä. Toimitilojen hallinnan siirtymisen myötä hyvinvointialueen vastuulle siirtyy myös niihin liittyvien tila- ja käyttäjäpalveluiden järjestäminen. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen väestön ennustetaan kasvavan noin 17 prosenttia vuoteen 2031 mennessä, mikä tarkoittaa myös alueella jatkuvaa palvelujen tarpeen lisääntymistä. Hyvinvointialueen taloussuunnitelmassa useita uudisrakennushankkeita, joiden valmisteluun haemme hankekehitysasiantuntijaa. 

Hankekehitysasiantuntija osallistuu hyvinvointialueen palveluverkko- ja investointisuunnitteluun sekä neuvottelee alueen kaupunkien kanssa alueiden kaavoituksesta ja tonttien hankinnasta. Hankekehitysasiantuntija laatii tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia yhteistyössä hyvinvointialueen asiakastoimialojen kanssa sekä osallistuu tarvittaessa myös uudisrakennushankkeiden valmisteluun, toteutusmuotojen valintaan ja rakennuttamiseen sekä suunnittelupalveluiden hankintaan.

Arvostamme hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyjä, rakennuttamisen prosessien tuntemusta, kiinteistöalaa koskevan lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemusta sekä sopimusehtojen hallintaa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Pystyt ajattelemaan analyyttisesti, sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen asenne.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vakaasti kehittyvän toimintaympäristön. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Työtä on mahdollista hoitaa osittain myös etätyönä.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!   #vakehyva #hyvantekijät


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B-ajokorttia ja ajotaitoa

Luemme eduksi: Hyvä kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Tilakeskuksen päällikkö Pasi Salo
040 184 9555
[email protected]
Tavoitettavissa torstaina 6.10. klo 8-11 ja perjantaina 7.10. klo 14-16


Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 17.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hankekehitysasiantuntija, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti