Skip to main content

Etsimme asiakasyrityksellemme Olkiluotoon HANKINTAINSINÖÖRIÄ vahvistamaan jo olemassa olevaa hankintaorganisaatiota. Haettava henkilö vastaa pääasiallisesti sekä projektihankinnoista että hankintasopimuksista. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hankintainsinöörinä pääset osallistumaan aitiopaikalta ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Tämä paikka on henkilölle, joka kykenee pitämään monia lankoja käsissään samanaikaisesti ja hallitsee hankintakokonaisuuksien viemisen alusta loppuun asti. Tehtävä sisältää hankintojen suunnittelua, sopimusneuvotteluja ja erilaisia projektihankintoja, joissa tehdään yhteistyötä yrityksen asiantuntevan organisaation sekä laajan kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa. Työtehtävässä henkilö pääsee mukaan ydinvoiman elinkaaren kaikkiin vaiheisiin sähköntuotannosta käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. 

Millainen odotamme etsimältämme osaajalta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Teknillistä tai kaupallista koulutusta (esim. DI / insinööri, KTM / tradenomi)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Aiempi työkokemus hankinnasta ja / tai projektipäällikön tehtävistä sekä muista kielistä (esim. ruotsi, ranska, saksa) katsotaan eduksi

Henkilö tulee olemaan osa nuorekasta ja eteenpäin menevää hankintatiimiä, jossa työt hoidetaan tiukalla otteella huumoria kuitenkaan unohtamatta.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea henkilöturvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, joka etsii toisilleen sopivat työt ja ihmiset. Motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakasyrityksemme tyytyväisyyden. Inhimillinen toimintatapa tarkoittaa paitsi ehdotonta keskinäistä kunnioitusta kaikkien osapuolten kesken, myös suoruutta ja sanansa pitämistä.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 23,8 miljoonaa euroa ja työllistimme vuoden aikana yli 800 osaajaa.

Olemme Henkilöstöalan yritysten liiton (HELAn) jäsenyritys ja noudatamme toimialan yhteisiä sääntöjä ja toimintatapoja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hankintainsinööri

27100 Eurajoki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti