Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Harjoittelija, tien kunnossapidon ohjaus ja kehitt

TYÖPAIKAN ESITTELY
Väylävirasto on noin 480 hengen asiantuntijavirasto. Vastaamme tie- ja rataverkon sekä vesiväylien suunnittelusta, kehittämisestä ja kunnossapidosta sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamisesta. Vastaamme myös liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä.
Liikennejärjestelmäsuunnittelussa toimimme liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.
Olemme tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on runsas 2 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on yli 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Työpaikan tiedot: Tampere Yliopistonkatu 38 33100 Tampere
Vaasa Wollfintie 35 65200 Vaasa
Helsinki (Pasila) Opastinsilta 12 A, PL 33 00521 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu tiepäällysteiden korjausten tilastointiin ja raportointiin sekä laadun mittaamiseen liittyvät tehtävät.

VAATIMUKSET
Kiinnostusta ja oppimishalua tiepäällysteiden mittaus- ja korjausmenetelmiin sekä tietojärjestelmiin. Kykyä koota, analysoida ja esittää tietoa sekä visuaalisesti että kirjallisesti. Arvostamme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä englannin tai ruotsin kielen tekstin ymmärtämistä.

Palkkaus määräytyy opiskelijan vuosikurssin ja aiemman alan työkokemuksen perusteella. Palkkaus ylittää Kelan määrittelemän palkansaajan työssäoloehdon mukaisen vähimmäispalkan.
Työmatkaetu
Työnantajan tukema lounas
Joustava työaika

Harjoittelija Tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävään voidaan valita vain opiskelija.

Tämä rekrytointi toteutetaan nimettömänä rekrytointina haastatteluvaiheeseen asti.

Nimettömällä rekrytoinnilla Väylävirasto haluaa edistää hakijoiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä haastatteluun ja ehkäistä kaikkea syrjintää.

Nimetön rekrytointi etenee seuraavasti:
Hakemuksesta jäävät piiloon hakijan nimi, ikä, kotiosoite, sähköposti ja tiedot äidinkielestä sekä sukupuolesta. Täytäthän huolellisesti tutkinto- ja työkokemuskohdat sekä haun nimettömät kysymykset, sillä rekrytoiva esimies valitsee haastateltavat näiden tietojen perusteella. Rekrytointipalvelut kutsuu valitut henkilöt haastatteluun. Hakijoiden anonymiteetti säilyy haastattelutilanteeseen saakka. Pyydämme tuomaan hakemuksen liitteet, kuten CV:n ja todistukset vasta haastatteluun. Haastattelun jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

Kesätyö.

ID: 31-15-2023

WWW-osoite: http://www.vayla.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Palkeiden rekrytointipalvelusta, Nimetön haku/Haku-ID, Sähköpostikysymykset 17.-18.1. ja 24.-25.1.2023, [email protected]
Tilläggsuppgifter ger Palkeets rekryteringstjänst, Anonym sökning. Skicka skriftliga frågor , den 17.-18.1. eller den 24.-25.1. till , [email protected]
Työpaikan osoite: 00520 HELSINKI
Työ alkaa: Tai sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 01.02.2023 klo 16:00
Jätä hakemus: Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Väylävirasto PL 33 (Opastinsilta 12 A) 00521 Helsinki
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11801064

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Harjoittelija, tien kunnossapidon ohjaus ja kehitt

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti