Head Chef / Kitchen Manager / Senior Venue Manager, Huuva Oy / Joensuu
Odotukset
Koulutus: Ammatillinen tutkinto
Työkokemus: 2 vuotta
Kielitaito: Suomi, Englanti
Työpaikkakuvauksen yhteenveto
Palkkakausi: Kuukausittain
Sopimustyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Haluatko olla mukana ravintola-alan seuraavassa vallankumouksessa?
Huuva on vain takeaway- ja delivery-myyntiin erikoistunut pilvikeittiö, joka valmistaa parhaiden brändien eri annoksia saman katon alla – miltä kuulostaa esim. Green Hippo, Sexico Tacos, Lie mi Shanghai Tacos, Uuno pizzat tai Boneless hampurilaiset– jokaiselta brändiltä parhaat annokset yhdellä tilauksella toimitettuna.
Haemme nyt Venue Manageria johtamaan Joensuun keskustaan avattavaa ravintolaa. Ravintolan avauspäivä tulee olemaan alustavasti tammikuun 15. päivä. Johdat siis yhtä toimipaikkaa ja tiimisi on kokonaisuudessaan: Venuemanager, Shiftmanager, 4-5 kokkia ja 3 salityöntekijää. Ravintolapäällikköä ei ole ollenkaan.Toimipaikassa on myös asiakaspaikkoja noin 30 kpl asiakkaille jotka haluavat syödä ravintolassa sisällä, muuten toiminta takeaway periaatteella.
Huuva avasi ensimmäisen ravintolan syksyllä 2021 ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Suomessa pisteitä on tällä hetkellä 13 ja Berliinissä 2. Pääkaupunkiseudulla niistä on 8, Jyväskylässä yksi ja lisäksi Lahteen, Tampereelle, Turkuun ja uusimpana Kuopio on avattu uudet toimipaikat. Mahdollisia muita avauksia on tulossa myös isoihin kaupunkeihin.
Senior Venue Managerina toimit koko ravintolasta vastaavana esihenkilönä ja vastaat korkean laatutason ylläpitämisestä niin ruoassa kuin johtamisessa. Ravintolat pyörivät Huuvan omalla Huuva OS -järjestelmällä, mikä mullistaa tavan, jolla ravintolat toimivat lisäten tehokkuutta ja tarkkuutta koko prosessin läpi. Saat tähän selkeän perehdytyksen, jonka avulla voit johtaa jokaista osa-aluetta tarkasti. Toivomme, että viihdyt teknologiapainotteisessa työskentely-ympäristössä. Huuva tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön missä käytetään viimeisintä teknologiaa ruoanlaiton tukena.
Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja viihdyt keittiön esihenkilön roolissa. Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta keittiön esihenkilötyöstä ja halua johtaa omalla esimerkillä. Haettavan Managerin pitää ymmärtää katteet ja tuloksen merkitys sekä osata tehdä työvuorolistat. Työhön kuuluu myös varaston- ja tilausten hallinta, ruokien valmistus ja lähettäminen. Tulet kommunikoimaan työssäsi pääsääntöisesti englanniksi. Huuvan keittiöstä vastuussa oleva Regional Manager tietysti tukee ja ohjaa sinua varmistaakseen, että sinulla on työkalut menestyäksesi.
Työnkuvaus
-
Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen suoraan Huuvalle solmittamaan työsuhteeseen.
-
Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin. Senior Venue Manager tekee itse työvuorolistat, mutta kaikkia vuoroja pitää olla mahdollisuus tehdä. Tehtävään on varattu noin 15-20 prosenttia erillistä toimistoaikaa sisältäen viikoittaiset palaverit.
-
Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen 3000-3500€/kk välille. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.
-
Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus bonusjärjestelmään.
-
Aloitus: Ravintola aukeaa joulukuun aikana ( Alustava aika 15.1 ) ja aloitus noin 1kk aikaisemmin sopimuksen mukaan.
-
Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)
Miten rekrytointi etenee?
Rekrytoinnista vastaa Barona ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan työsuhteeseen Huuvalle.
Jos haluat tulla osaksi Huuvan tarinaa, ole hyvä ja aloita lähettämällä hakemuksesi linkin kautta ja kerro miksi juuri sinä voisit sopia joukkoomme.
Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Ensimmäinen haastattelu sovitaan Baronan kanssa. Tämän jälkeen Huuva järjestää valituille haastattelun paikan päälle, lisäksi kotitehtävä johon kuuluuu livenä arviointi ja käytännön osuus. Jatkohaastattelut järjestetään joko Helsingissä tai Kuopiossa.
Liitä hakemukseesi kuva hygieniapassistasi sekä mahdollisesta terveydentilan todistuksestasi, lisää myös työtodistukset sekä mahdolliset suosittelijat. Tämä nopeuttaa mahdollista prosessia.
Kerro myös vastauksiin selkeästi hallinnollisesta osaamisestasi sekä lukujen ymmärtämisestä sekä miksi haluat johtaa uutta Huuvan Joensuun ravintolaa.
HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
"Hakeaksesi avoimia työpaikkoja, sinun tulee luoda työnhakuprofiili Barona Careersiin. Täytät profiilisi vain kerran, minkä jälkeen voit hakea kaikkia Baronan työpaikkoja samalla profiililla. Suosittelemme sinulle sopivia työpaikkoja työkokemuksesi, koulutustaustasi ja taitojesi perusteella. Barona Careers tekee työnhaustasi helpompaa kuin koskaan!"
NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!
To apply for open job positions, you need to create a job application profile on Barona Careers. You only need to fill out your profile once, after which you can apply for all Barona job openings with the same profile. We will recommend suitable job opportunities based on your work experience, educational background, and skills. Barona Careers makes your job search easier than ever!
Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
[email protected]