Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja

Etsitkö joustavaa työtä ilman koulutus- tai tutkintovaatimusta? Koetko muiden ihmisten auttamisen tärkeäksi?

Haemme juuri sinua Pohjois-Pojanmaan alueelle henkilökohtaiseksi avustajaksi. Tämä työ sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat päästä tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan, kerryttää työkokemusta tai ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntä. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla sinulle jää myös aikaa nauttia vapaa-ajasta.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Työntekijänä saat tukea ja ohjausta esihenkilöltäsi etkä jää kysymyksiesi kanssa yksin.

Asiakkaamme asuvat Pohjois-Pojanmaan alueella. Meillä avustajat työskentelevät pääsääntöisesti arkisin 8–18. Työskentelet asiakkaiden omissa kodeissa ja avustat päivittäisissä toiminnoissa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tavallisia työtehtäviä ovat arjen askareissa avustaminen, kuten henkilökohtainen hygienia ja ruokailu sekä päivittäiset toimet kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa käynti tai vapaa-ajan vietossa avustaminen.

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G12A. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 12,06–13,26 €. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Mirva Kukkoselta p. 044 702 9388 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilökohtainen avustaja

85140 Kalajoki
84100 Ylivieska
85500 Nivala
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti