Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja

Etsitkö joustavaa työtä ilman koulutus- tai tutkintovaatimusta? Koetko muiden ihmisten auttamisen tärkeäksi?

Haemme juuri sinua uudelle asiakkaallemme Helsinkiin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Tämä työ sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat päästä tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan, kerryttää työkokemusta tai ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntä. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla sinulle jää myös aikaa nauttia vapaa-ajasta.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Työntekijänä saat tukea ja ohjausta esihenkilöltäsi etkä jää kysymyksiesi kanssa yksin.

Asiakkaamme asuu tällä hetkellä Vantaan Rekolassa, mutta edessä muutto myöhemmin Helsinkiin. Asiakas on hengityskoneessa ja hänellä on avustaja paikalla ympäri vuorokauden. Työskentelet asiakkaan omassa kodissa ja avustat päivittäisissä toiminnoissa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tavallisia työtehtäviä ovat avustaminen arjen askareissa, ruokailussa ja siiroissa sekä päivittäiset toimet kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa käynti tai vapaa-ajan vietossa avustaminen. Työhön kuuluu myös hengityskoneen hoitoon liittyviä tehtäviä asiakkaan ohjeistamana. Työ on kolmivuorotyötä.

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G12A. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 12,15–13,37 €. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat aluevastaava Sallamaari Hämäläiseltä, p. 044 702 9334 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilökohtainen avustaja

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti