Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja Turku

Elämäsi Adato Oy är ett finskt företag specialiserad inom personlig assistans med över 10 års erfarenhet runtom hela landet. Vi är ett växande företag med många nya och spännande utmaningar framför oss.

Vi söker till vårt team nya personliga assistenter som vill vara med och skapa en bättre och tryggare vardag åt våra kunder. Som en personlig assistent tar vi bra hand om dig och respekterar ditt jobb.

Att arbeta som en personlig assistent är mångsidigt och vi uppskattar flexibilitet samt ett positivt arbetssätt. Som en personlig assistent uppskattar du kundens önskemål och behov, samt främjar allmänt välmående i ditt arbete.

Är du en studerande i Åbo och letar efter ett deltidsarbete vid sidan om studierna? Vi söker efter några stycken personliga assistenter för en svenskspråkig kund i Åbo centrum.


Kunden är en kvinna, som behöver hjälp med hushållsarbete, till exempel med städning, stryka kläder, klädtvätt och med att uträtta ärenden. Kunden behöver utöver det hjälp med användning av dator, (med att skriva och teknisk hjälp) samt med smink och hårstyling.

Arbetstimmarna är ca 10–15 timmar/vecka (arbetsturerna ca 4-5 timmar/tur).

Kunden önskar att assistenterna har god fysisk kondition, eftersom arbetet innehåller till exempel att lyfta rullstolen från och till bilen. Till arbetsuppgifterna hör också att assistenterna kan hjälpa till vid olika terapier.

Kunden söker efter flexibla och självgående assistenter. Arbetsspråket är svenska. Arbetet börjar så snabbt som möjligt.Vi önskar också att du är:

-Initiativtagande

-Flexibel

-Empatisk

 

Vi inleder intervjuerna omgående.

 

Är du den vi letar efter? Ifall du svarade ja, kontakta oss så diskuterar vi mer.

Vi väntar på din ansökan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilökohtainen avustaja Turku

Turku
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta
Muu koulutustaso

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti